2777
2789
عنوان

کیا یدونه بچه دارن ک هی میگه خواهر برادر میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 76 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دعای بچه رو براورده کن خب😂

اینقدر دوست داشتم سه تا بچه میداشتم🥲🥲🥲

اصلا به همسرمم قبل ازدواج گفتم بچه زیاد میخوام ها🤣🤣🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ای خدا میمیرم واسه بچه ها 🥺🥺💋

اطرافیان هم همش میگن یه دختر بیار،،دیگه ب پسر کوچیکم گفتم بابا رو راضی کنید بیارم،،ب باباش گفت اونم گفت شما ک هنوز مامان رو اذیت میکنین پسرای خوبی بشین تا بیاریم،،پسر کوچیکم دو روزه اینقدررر حرف گوش کن شده ک نگو  میگه مامان بابا راضی شده فردا برو دکتر  

یابن الحسن روحی فداک❤متی ترانا و نراک🥺
سخت تک فرزند بودن؟

اوایل خیلی برام سخت بود خیلی مخصوصا اینکه تک باشی ولی زندگی که بقیه تک فرزندا دازن نداشته باشی این بدتره 

محیط خانوادم پر تنش هست همش جنگ و دعوا الانم بعد ۲۰ سال زندگی کارشون ب دادگاه کشیدع البته دیگه دارم خودمو عادت میدم از بچگی تاالان همش دادگاه پاسگاه دارن

همه چیز که نه.ولی جوری هم نباشه که بعد از مردن ما محتاج کسی باشه.منظور من اینه که حداقل دستش به دهنش ...

من کلا به این فکر میکنم بچم به سمتی ببرم که فکر این نباشه باباش چی داره. از الان باباش میگه خونه بنامش کنم ولی من اصلا قبول نمیکنم که بچه بخواد رو این چیزا در اینده حساب بتز کنه. 

اوایل خیلی برام سخت بود خیلی مخصوصا اینکه تک باشی ولی زندگی که بقیه تک فرزندا دازن نداشته باشی این ب ...

چقدر سخت

پس اون تنشایی که تو خانواده بودن بیشتر اذیتت کردن تا تک فرزند بودن درسته؟

خدا بهت صبر بده

خب چرا نمیاری پس؟ منم قبل عقد شرط کردم ۴ تا😂✋

شرایطش نیست الان

به همسرم گفتم اگه تا سه سال دیگه شرایطش بود میاریم

وگرنه دیگه برو وازکتومی🤣

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
چقدر سخت پس اون تنشایی که تو خانواده بودن بیشتر اذیتت کردن تا تک فرزند بودن درسته؟ خدا بهت صبر بده

اخ دقیقا جمله مناسب رو پیدا کردی و گفتی من از بچگی تاالان میان دعواها و کشمکش بزرگ شدم دیگه از دست بابام خسته شدم یعنی همه خسته شدن بااینکه دیوونه وار دوستش دارم و برام عزیزه بسیار اما ب نبودش هم راضی ام

2810