2777
2789
عنوان

کیا یدونه بچه دارن ک هی میگه خواهر برادر میخوام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 76 پست
دخترخواهرشوهرمنم ۵ سالشه مدام میگه برام اجی بیار مامانشم تصمیم نداره بیاره.شرایط اعصابشو داری بیار خ ...

اونا چی به بچشون میگن اروم شه؟ 🙁 والا وضع مالی ک معمولیه اعصاب واقعا نمیدونم سر پسرم خیلی سختی کشیدم تا بزرگ شد خودمم سنم کم بود تجربه زیادی نداشتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما چندتا خواهریم دیگ آخری ۲۰سالشه ی داداش ۵ ساله دارم هر روز داد میزنه میگه داداش میخوام باید امروز بریم بیمارستان یکی بخریم ینی مامانم و دیوونه کرده وقت اذان یجوری با مظلومیت ی گوشه دستاش و میبره بالا دعا میکنه آدم دلش میسوزه

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
خودتون خواستید دیر باردار شید؟ الان فاصله سنیشون زیاد نیست؟

اره خودم خواستم که حداقل ازیه طرف خیالم راحت باشه فشار روم نیاد بچه با فاصله سنی کم زنو پیر میکنه

پسر زیبای من آمدنت را بزرگ میدانم و قدم هایت را بوسه میزنم.خوش آمدی جان مادر🥰

منم دخترم نزدیک ۵سالشه هر روز میگه داداشم تو شکم مامانمه شکممو بوس میکنه بهاش حرف میزنه تازه اسمشم انتخاب کرده ب همه میگه اسم داداشم ارتین هست تو شکم مامانمه ولی بخدا خونه نداریم ماشین نداریم شغل شوهرم خوب نیست کمه حقوشه نمیرسونیم تو ای اوضاع گرونی و خونه اجاره ها بعدشم با خانوادشم زندگی میکنیم ک بدتر از همه این هاست نمیدونم چکار کنم بخدا خسته شدم با مشترک بودن باخانوادش تویه خونه هر روز یه برنامه یه دعوا یه حرف خسته شدم دخترم میگه کی داداشم ب دنیا میاد میگه تا بزرگ بشی میگه کی بزرگ میشم هر روز میپرسه قربونش برم

2810