2777
2789
عنوان

واقعا دیگه حالم داره بهم میخوره

213 بازدید | 11 پست

خیلی ازخودم گزشتم توی شهرغریب یه دختر۶ماهه دارم شوهرم صبح تاشب سره کاره .......

جدیدا دیگه تحملشوندارم کارهای بدخودش وخانوادش مدام جلورومه زندگیمون خیلی سردشده انگاردشمن منه واونم این حسوبهم داره ها از پنهون کاریایی ک میکنه میفهمم ازش پول بخوام انگاری چه کارغیرممکنی میخوام برام بکنه اصلا پول نمیده ....درصورتی ک پنهونی هی پوله ک میریزه ب حساب مامانش و.....

اصلا میدونید چیه؟چون ازکارهای پنهونیش سردرمیارم و دیگه تاب و تحمل جنگ و دعواندارم میریزم توخودم شکستم نابود شدم چقدر یه مردمیتونه پست باشه و باخانوادش براخانومش فیلم بچینه؟توخونه ای ک من ب لباس زیراحتیاج دارم شوهرم هی پوله ک میزنه ب حساب اونا اشکارا صداتم دربیادمیگه من ندارم مامانمه خوشم میادو .........انقدر مشکل زیاده ک ادم دلش نمیخواد حلشون کنه😭

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

االهی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم ازخودم سرنوشتم بهم میخوره خداک ماهارو بی عرضه افریده حداقل خودش هوامونوداشته باشه.......

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

درکت میکنم منم دقیقا توشرایط توبودم بااین تفاوت که خیلنت هم کرد

میگذره مگه میشه کاردیگه ای کرد بخاطربچه باید سوخت وساخت

جیگرشو داری جداشو برو یه زندگی ابرومند واسه خودت بساز

💙تلاش برای رسیدن به اهداف
همینا رو بهش بگو 

کار ب کتک میکشه

وضع مالی پدرشوهر مادرشوهرت چطوره؟

افتضاح مفت خورن زبون دارن ۴متر

افتضاح مفت خورن زبون دارن ۴متر

همون دیگه، چون پول ندارن دستشون جلو پسرشون درازه؛ نمیشه بری صحبت کنی؟ حتی با مظلوم نمایی؟ بگی چقد زندگی سخت شده ، پول نداریم خرج بچه کنیم و.. شاید خجالت بکشن به شوهرت نگن پول بریز

مشکلت حرف نزدنه، خسته نشو و دائم بگو فلان چیز رو میخوام ،این رو می خوام، اون رو می خوام، هرچی گفت ندارم تو بیشتر از در مظلومیت بیا، بسکه مادرشوهرها از در سیاست و با مظلوم نمایی ناامید نمیشن و دائم دارن در گوش پسرشون می خونن که بدبختن، مردها کشش ناراحتی دائم چه همسر چه مادر رو ندارن، تو که دیگه به آخر خط رسیدی، حداقل این کار رو به مدت یک سال انجام بده بعد به فکر یه تصمیم جدی باش، حی بیا بگو لباس زیر ندارم پام زخم شد، سینم بل شد، هی بگو پول لازمی، حداقل وقتی داره برای مامانش پول میریزه خودش کم کم عذاب وجدان میگیره، در این شرایط کار تو غر زدن نیست، کار تو انجام همون کاری که مادرش دائم داره پشت تلفن برای گرفتن پول میکنه. فقط خسته نشو، و فکر کن داری باید این کار رو بکنی تا شوهرت فکرش درگیری بشه