2777
2789
عنوان

چرا پاسخ گو نیستید؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 63 پست
من دو شب پیش درخواستم رو بهتون میل زدم با این که آن لاین بودید جواب ندادید. مگه ما به عنوان کاربر این سایت چی از شما می خوایم؟ آقای زاهد واقعا چرا پاسخگو نیستید؟ این یه کار عام المنفعه اس
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝
دقیقأ باهاتون موافقم بخدا.منم به آقای زاهد حتی خصوصی گفتم گفت مشکلتو بگو.گفتم منم.ولی دریغ از یه جواب کوچولو.با اینکه انلاین شده چند بار.نی نی یار هم که انگار نه انگااااااااار.کفری شدیم بابا. فکرشو بکنید الأن 5 ماهه به نی نی یار میگم مشکلمو و همش میگه رسیدگی میشه.نه تنها رسیدگی نشده بلکه چند تا مشکل جدیدم اضافه شده. من هرچی پیام میفرستم ذخیره نمیشن 5 ماهه که همش میگم ولی..... جالبه که من الأن 2 تا عکس کاربری دارم.تو تاپیکها عکس جدیدم میاد ,تو کلوبها عکس قبلیم!!!!!!!!!!!!این دیگه کجاشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. قسمت کلوپ های من هم ایراد داره و وقتی میخوام وارد بشم تاییدیه میخواد. ایمیل تایید هم می زنم میگه نام کاربری و ایمیل مطابقت ندارند. به نی نی یار هم گفتم مشکل حل نشد. لطفا رسیدگی کنید دیگه
منم همین مشکلو دارم.نمیتونم برم توی کلوب.آقای زاهد بیخودی مظلوم بازی در نیار،خودت کلوب ها رو خراب کردب حالا هم درستش کن.......ما به خاط اشتباهات شمااست که 1 ماه است نمیتونیم بریم توی کلوب.
می رود کز ما جدا گردد ولی...........جان و دل با اوست هر جا می رود...........:(
نزدیک به یک ماهه که کلوپا برای منم باز نمیشه خیلی تو تاپیک حل مشکلات درخواست کردم تماس با ما هم که هیچی اصن کسی نیس که رسیدگی کنه عجب سایت مزخرفی شده اخه این مشکلیه که حل نشه
کاربری خودمو وارد میکنم وارد کاربر یکی دیگه میشم...اینچه وضعیه یه روز مباحث باز نمیشه روز دیگه کلا سایت قطعه ینی چی که کلوپ برای نیمی از کاربرا باز میشه اما برای نیم دیگه باز نمیشه به هر کی هم میگم فایده نداره نی نی یارها که اصن کسی نیس اقای زاهد هم غیب شدن و ارزش قایل نیستن بخوان رسیدگی کنن . . . . . . . . . . . . . . .تو رو خدا رسیدگی کنید ینی چقدباید گفت
جون مادرتون کلوپ رو درست کنید دلم برای همه دوستای خوبم توی کلوپ تنگ شده درست زمانی که به کمکشون احتیاج داشتم کلوپ برای من قطع شد رسیدگی کنید اخه ینی چی که هیچ کس صدای ما رو نمیشنوه
2810