2777
2789
عنوان

چرا پاسخ گو نیستید؟؟؟؟؟

1122 بازدید | 63 پست
خیلی از مسائل هست که هنوز درست نشده.. نی نی یار هم پاسخ گو نیست پیغام خصوصی هم خدمتون فرستاده میشه بازم پاسخ گو نیستید میشه بفرمایید کی مشگلات کلوپ ها حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
مشگل جدید نی نی سایت من هم دیگه باز نمیشه.. واقعا عجـیبه.. نه تنها درست نمیشه روز به روز بدتر هم میشــه لطفا پاسخ گو باشید..
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
دوستان کسی مشگل نداره؟؟ این مشگل باز نشدن کلوپ.. برای شما هم هست؟؟؟ ایا درست شده مشگل های که داشتید؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا جان ما مشکل داشته باشیم ..اصلا مگه کسی هست گوش کنه؟ مسئولین پاسخگو نیستند تنها راش اینه که پاشیم بریم سایت دیگه تا قدر مارو بدونن
توکل یعنی اجازه بدهی خداوند خودش تصمیم بگیرد تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد باش و ایمان داشته باش که خداوند دعایـت را بــــــــــــــــــزودی مســــــــتجاب میکند چون خداوند نه به اندازه آرزویت که به اندازه امــــــــــــــید و اطـــــــــمینان توست که میبخشد
این سایت کلا شده تبلیغ
توکل یعنی اجازه بدهی خداوند خودش تصمیم بگیرد تو فقط دعا کن و پیشاپیش شاد باش و ایمان داشته باش که خداوند دعایـت را بــــــــــــــــــزودی مســــــــتجاب میکند چون خداوند نه به اندازه آرزویت که به اندازه امــــــــــــــید و اطـــــــــمینان توست که میبخشد
نمیدانم شکوفه جان و خاتون جان چی بگم اما به نظرم. اگه همه ما یه صدا بگـن مشگل دارن شاید زودتر پاسخ گو باشن...
دوستان عزیز من ادرس این تاپیک روفرستادم برای اقای زاهد ان شالله که نگاه کنن بی زحمت اگه مشگل دارید شما هم عنوان کنید یه دست صدا نداره که... بلاخره باید این مشگلات حل بشه..
سرعت این سایت اینقدر پایین که ادم کلافه می کنه ...دم به دقیقه قطعه...اگرم بهشون بگی راحت می گن مشکلی نیست که
پرتقال جان هم با فایرفاکس امتحان کردم هم باگوگل کروم کلوپ ها باز نمیشه. به هیچ وجه همش میگه اشتباه هست یوزر پسورد هر چی هم ارسال ایمل رو میزنی که بازم حل نمیشه مشگل الان فکر کنم دیگه نزدیک یک ماه شد
2810