2777
2789
عنوان

رفلاکس وسرفه شدید بچم تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 40 پست
سه سالشه

خوب شیر پاستوریزه بهش ندید وعده‌های غذایی رو بیشتر کنید ولی مقدارش کم کنید بقیه اش هم که بهتون گفتم شما تهران هستید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه سالشه

اگر تهران هستید آدرس یه دکتر خوب بهتون بدم

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
خوب شیر پاستوریزه بهش ندید وعده‌های غذایی رو بیشتر کنید ولی مقدارش کم کنید بقیه اش هم که بهتون گفتم ...

ممنونم 

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
اگر تهران هستید آدرس یه دکتر خوب بهتون بدم

نه متاسفانه ولی اگه راهکار یا دارویی می‌شناسید دریغ نکنید

نه متاسفانه ولی اگه راهکار یا دارویی می‌شناسید دریغ نکنید

عزیزم من خواهرزاده ام رفلاکس شدید داشت جوری که وقتی شیر میخورد بالاسرش ذکر میخوندیم تا مشکلی پیش نیاد براش من فردا حتما از خواهرم می پرسم بهتون اطلاع میدم 

عزیزم دختر منم تا هشت سالگی رفلاکس داشت باید خیلی مواظب رژیمش باشی  تختش شیب دار کن  چار ...

هیچ حرکتی واسه درمان کاملش نزدی؟ 

عزیزم من خواهرزاده ام رفلاکس شدید داشت جوری که وقتی شیر میخورد بالاسرش ذکر میخوندیم تا مشکلی پیش نیا ...

لطفا جوابشو بهم بده منتظرتم

لطفا جوابشو بهم بده منتظرتم

حتما صبح بهتون خبر میدم

هیچ حرکتی واسه درمان کاملش نزدی؟ 

نه عزیزم فقط دارو هاش ادامه دادم هر کاری فکر کنی کردیم 

خود معده باید خوب بشه 

هنوز که هنوزه بعضی وقتها رفلاکسش میاد 

بچه من نمیدونه مزه نوشابه و سس چیه 

خیلی چیزا رو لب نمیزنه هنوز

تندی و ترشی اصلا 

باید خیلی چیزا رو بهش ندی البته خود بچه هم نمیخوره ناخود اگاه 

نمیدونم. خب لابد اهنش کم بود ک اینو گفت بهم. منم شروع کردم ی هفته ای میشع. بچت چند وقتشه

سه سالشه بنظرت تاثیری داشته؟ 

یه مدت هم تحت رژیم شدید بود حتی نون قدغن بود براش یک سال فقط مرغ و برنج و هویج و سیب زمینی باید میخورد هیچ چیزی ندادمش

انواع مرکبات تا پنج شش سالگی لب نزد 

شکلات خیلی کم 

خیلی باید مواظب رژیمش باشی

نه عزیزم فقط دارو هاش ادامه دادم هر کاری فکر کنی کردیم  خود معده باید خوب بشه  هنوز که ه ...

آها خیلی ممنون