2777
2789

هر دکتری بردم اما خوب نمیشه دیگه از زندگی خستم 

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

دارو برای رفلاکس چی میدی

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچم رفلاکس داره پدی لاکت و دایمتیکون میدم خیلی خیلی بهتر شده.

اگه سرفه ش  بخاطر گلودرد هست شربت گیاهی پدی کاف ضدسرفه هست ۲ و نیم سی سی هر ۸ ساعت ب بچم دادم خوب شد الان باز مریض شده سرفه شدید نفسش بالا نمیاد کبود میشه امروز باز رفتم خریدم بهش میدم

رفلاکس باید یه سری غذا هارو رعایت کنه و بچه تو ارامش باشه انشاللع ک زودخوب بشه دکترسراغ ندارم تواین ...

ممنون عزیزم دشمت شرمنده

امپرازول موتیلیوم

عزیزم سعی کن وعده های که بهش شیر میدید مقدار شیرش زیاد نباشه حتما اروغش بگیرید یه مقدار زیرسرش و شیب دار قرار بدید یعنی سرش کمی بالاتر از بدنش باشه دخانیات اطرافش مصرف نشه اگر خودتون شیر بهش میدید شیر پاستوریزه وقهوه نخورید

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
منم بچم رفلاکس داره پدی لاکت و دایمتیکون میدم خیلی خیلی بهتر شده. اگه سرفه ش  بخاطر گلودرد هست ...

اینارو هم قبلا دادم... الان سرفش خیلی شدیده واز رفلاکس چون زبونش کامل سفیده وسرش شب ها خیس عرق میشه ودماغش کیپ

عزیزم سعی کن وعده های که بهش شیر میدید مقدار شیرش زیاد نباشه حتما اروغش بگیرید یه مقدار زیرسرش و شیب ...

سه سالشه