آنه_دختری_در_مزرعه مدیر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 عنوان عکس رنگی رحم | مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 46 پست خانما کیا رفتن میشه کمکم کنید دوم پریود شدم چند دوز بعدش برم؟ دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم 1401/03/06 | 20:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_دختری_در_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 هنوز که خیلی جوونی عزیزم مطمئن باش به زودی مامان میشی. من ۳۰ سالمه ممنون عزیزم دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
گیسو۱۹۹۱ عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 4284 خدا هرچی بخواد،فدای مهربونیت برا شما چند دقیقه طول کشید ؟؟ شاید ۱۵ دقیقه دیگه نهایت ۲۰ دقیقه
0اسمورف0 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1652 مشکلت چیه پلی کیستیکم بعد چن سال باردار شدم اونم پارسال شب یلدا سقط شد
0اسمورف0 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1652 شاید ۱۵ دقیقه دیگه نهایت ۲۰ دقیقه ممنون خدا کنه این ماه با خودم کنار بیام وبتونم برم
آنه_دختری_در_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 پلی کیستیکم بعد چن سال باردار شدم اونم پارسال شب یلدا سقط شد توی سنوم نوشته بودتخمدان راست حاوی بیش از ده فولیکول سایز ۹ این یعنی چی عزیزم روز پنج سیکلم بود دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
0اسمورف0 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1652 توی سنوم نوشته بود تخمدان راست حاوی بیش از ده فولیکول سایز ۹ این یعنی چی عزیزم روز پنج سیکلم ... قرصی خورده بودی؟؟فولیکول داری ولی ریزن احتمالا برا منم اینجوری مینویسن
آنه_دختری_در_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 قرصی خورده بودی؟؟ فولیکول داری ولی ریزن احتمالا برا منم اینجوری مینویسن نه برهمین دکتر گفت تنبلی داری دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
آنه_دختری_در_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 تو این ۲ سال چه درمانهایی پیش گرفتی؟؟؟ فقط دکتر برا عفونت ارداه قوی ندارم نصف ماه اصلاح سبک کردم الان دوباره رفتم دکتر دوباره آزمون آزمایش گرفت هنوز جوابش نیومده دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
0اسمورف0 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1652 فقط دکتر برا عفونت ارداه قوی ندارم نصف ماه اصلاح سبک کردم الان دوباره رفتم دکتر دوباره ... بنظرممشکل خاصی نداری فقط دقیق نیسی رو درمانت یکمم این استرس لعنتی نمیذارع ما باردار بشیم تنبلی و عفونتتو درمان کن بزودی ان شالله نتیجه میگیریمنشا عفونت همسرتم میتونه باشه
آنه_دختری_در_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 بنظرممشکل خاصی نداری فقط دقیق نیسی رو درمانت یکمم این استرس لعنتی نمیذارع ما باردار بشیم&nbs ... اره عزیزم حرفت واقعا درست هست من بیشتر استرس دارم بیش از حد منشا عفونت همسرم اگه باشه چکار کنم باید قرص بخوره؟من وقتی که نزدیکی نداشته باشم خیلی خوبم به محض نزدیکی و بعدش سوزش میگیرم دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
0اسمورف0 عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 1652 اره عزیزم حرفت واقعا درست هست من بیشتر استرس دارم بیش از حد منشا عفونت همسرم اگ ... قبل رابطه همسرت خودشو بشورهلباس زیراتونم زیاد دقت کن،خودت اصلا نپوش اگه میتونیمنم عین توام استرسم خیلی زیاده موندم برم عکس رنگی اگه جواب نگرفتم دیگه آی یوآی کنم
آنه_دختری_در_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/01 تعداد پست: 1545 قبل رابطه همسرت خودشو بشوره لباس زیراتونم زیاد دقت کن،خودت اصلا نپوش اگه میتونی منم عین ت ... ان شاءالله نتیجه میگیری عزیزم دختر زیبای من،زود از پیش خدا بیا تو دلم منو بابایی منتظر هستیم
bano_jn عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 3119 تو شهر تبریز یجایی پیدا نکردم با بیهوشی انجام بدن برا همین هرماه عقب میندازم از ترس نمیرم این ... موعدت چندمه