2777
2789
عنوان

دوستان مشهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست
چشم عزیزم فردا صبح میرم حرم زنده باشم حتما دعاتون نیکنم

مصلی .

دوست خوبم میشه با دل پاکت دعا کنید🤲 امام حسین(ع) من و شوهرمو و دخترمو بطلبن  ♥️یه زیارت بریم دخترک ۷ سالم خیلی گریه میکنه برای زیارت امام حسین(ع)...اجرتون با سیدالشهدا 💚
چشم عزیزم فردا صبح میرم حرم زنده باشم حتما دعاتون نیکنم

خوش به حالت همسایه امام رضا هستی 

میشه دعا کنی آقا منو بطلبن بیام حرم خودشون یا حرم خواهرشون؟ 

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنونم دوست عزیز  هر وقت برم حرم دعاتون میکنم

عزیزم برو الماس شرق هم حسابی بگردین هم طبقه بالا شعبه زعفران سحرخیز بهترینارو میدن دستت😍

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
عزیزدلمید خدا بخاطر حضرت رقیه به دخترتون شفا عنایت کنه 

مرسی عزیزم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
خوش به حالت همسایه امام رضا هستی  میشه دعا کنی آقا منو بطلبن بیام حرم خودشون یا حرم خواهرشون؟& ...

همسایه نیستم گلم مسافرم 

انشاءالله واسه شما هم جور بشه

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
همسایه نیستم گلم مسافرم  انشاءالله واسه شما هم جور بشه

ممنون عزیزم

السلام علیک یا فاطمة الزهرا؛ دعا کنید امسال ازدواج کنم و با همسرم بریم کربلا پابوس آقا امام حسین و خوشبختیمون رو از آقا بگیریم لطفا یه صلوات یا هر دعایی میتونید واسه این نیتم بخونید هدیه به اربابم آقا حسین :)))  |هر موقع خواستید بگید واستون سوره کوثر بخونم‌|