بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از برخوردو طرز صحبتشون تولایوخوشمنیومد.نمیدونم چهجوری بگم.ولی چون با عرشیانفر بود نظرم نسبت بهش عوض شدبا توجه به سابقه عرشیانفر.کلا هر کی با کسی همراه باشه حتما قبولش داره.
بنده به نظر شخصی خودم دوره های آقای محمد بصیری عالیه برای متافیزیک، اول هم رایگانشو شرکت ک ...
محمد بصیری توی زمینه متافیزیک واقعا عالیه، فقط حتما پیشنهاد میکنم که اول کلاس رایگانشو شرکت کنید، بعد برید دوره بخرید، چونکه توی رایگانه اول ذهنتون رو برای یه سری مسائل اماده میکنه بعد توی دوره های دیگش تخصصی تر عمل میکنه
بنده به نظر شخصی خودم دوره های آقای محمد بصیری عالیه برای متافیزیک، اول هم رایگانشو شرکت ک ...
من سال ۹۹ هفت جلسه رایگانشون رو شرکت کردم، یه سال بی نظیر بود برام سال ۹۹، و تنها کمکی هم که میتونم به بقیه کنم اینه که وقتی شروع کردین به شرکت کردن کلاس هاشون، با عمق وجودتون تمرین هارو کار کنید و باور کنید