2777
2789
عنوان

تغییرات فنی در نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 78 پست
سلام روزتون به خیر متاسفانه من چند ماهه که نه میتونم پیام خصوصی بفرستم نه ایمیل بزنم و نه ویرایش و حذف کنم تا حالا چندید بار هم برای نی نی یار جون نوشتم ولی کاری انجام نشده چیکار کنم؟؟؟ فقط اگه کسی پیام بفرسته میتونم پاسخ بدم لطفا زودتر مشکل منو برطرف کنید ممنون
برای همسایت نور آرزو کن قطعا حوالی تو هم روشن خواهد شد.
رک و پوست کنده بگم من حدود 400 و خورده ای مباحث موردعلاقه داشتم الان میبینم همشون حذف شده و 50 تا مونده من به اون مباحث کاملااااا احتیاج داشتم و واقعاااا ضروری بودن برام لطفا جوابگو باشید چرااااااا لطفا مباحثمو برگردونین
من برگشتم...بعد از سالها...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خسته شدم از بس هر تاپیکی که یمخاوم وارد بشم پرت میشم بیرونو برای پست گذاشتن باز باید وارد بشم والاااا بوخودا میخاوم برم تو پیاما نیرم تو صفحه عکس میخوام برم تو پروفایل کسی میرهدتو پروفایل خودم کلا منکه قاطه قاطهههها
مامانیه مهربون امضامو که دیدی واسه سلامتی پسر کوچولوم امن یجیب بخون...خواهش میکنم😔😔
سلام کاربریه من واسه همه باز میشه چرا؟؟؟ هر کی میاد میگه کاربریت واسه من باز شد پیامهاتو خوندم و.... لطفا رسدگی کنید.اطلاعات شخصی من اونجا نوشته شده که اولین رکن اعتماد من به شما این بوده که نام ونام خانوادگی نمایش داده نمیشود.
اگر به این می اندیشی که دیگران چگونه به تو می اندیشند، یا از دیگران می ترسی، یا خودت را باور نداری!
اون نی نی یار 5 هم که واقعأ حرص آدمو درمیاره بخدا.هرچی بهش میگی انگار نه انگار.اصلأ نمیاد بخونه که ببینیم جوابم میده یا نه. من برا دهمین باره بازم میگم ولی رسیدگی نمیشه.من پیامهامو میخوام.چرا هر چی به دوستانم میفرستن ذخیره نمیشه پیامهام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟خسته شدم.از مرداد ماه میگم ولی انگار نه انگار.نی نی یار همش میگه به مسئول فنی سایت گفتم رسیدگی میشه.پس کو 5 ماه هم گذشتاااااااااااااااااااااااااااا.ای بابا به کی باید بگیم پس؟در تماس با ما هم مطرح کردم ولی انگااااااار نه انگاااااااااااااااااااار.
2810