2777
2789

با هم هر چت میکنن هر چند وقت یه بار . ولی هییچ حسی بینشون نیست یعنی اینو مطمئنم ‌. حتی چند بار چتاشونو خوندم مطمئن شدم .با من دوسته به منم پیام میده . 

حالا شوهرم چند وقت پیشا بهش کفته بود من قبلا خاستکارت بودم .ولی بهت چیزی نگفتم دیگه . اونم گفت مرسی که گفتی .

منم چیزی نگفتم آخه یواشکی خونده بودم . نمیخواستم بفهمه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا. مراقب باش اسی

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

من نمیدونم چرا وقتی شوهراتون با همکار و همسایه و فامیل چت میکنه هیچی نمیگین؟فقط منم که اگه شوهرم حتی اینور اونور نگاه کنه خشتکشو میکشم سرش؟

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
من نمیدونم چرا وقتی شوهراتون با همکار و همسایه و فامیل چت میکنه هیچی نمیگین؟فقط منم که اگه شوهرم حتی ...

چت کنه چه عیب داره اگ تو چارچوب باشه

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
نه منم هستم

والا ما تازه رفتیم بیمارستان دخترم مریض بود پرستاره معنی ایم دخترمو  پرسید شوهرم گفت از مادرش بپرس چون میفهمید اگه جوابشو بده و گفت و گویی صورت بگیره پاره پوره اش میکنم

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
چت کنه چه عیب داره اگ تو چارچوب باشه

خب ایرانیا جنبه چارچوب ندارن