2777
2789
عنوان

شب یلدای خود را به مسابقه بگدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 35780 بازدید | 275 پست
این هم سفره ی هول هولکی ما که بخاطر فضولی بیش از حدددددددددد ماهان میوه و یه سری چیزاش جمع شده
و چون میخواستیم بریم خونه مامان فقط سریع انداختم یه عکس گرفتم و جمع کردم

آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...

فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

arnikaye madar
+1
1392/10/1 9:04 ق.ظ

یسنا سال دیگه بچت نگذاره میز بچینی هی شیطونی کنه بیاد تو دست و پات.بیای بگی میخواستم بچینم نشد

دقیقاااااااااااااااااااا مثل دیشب من
ماهان همه ی موهای سرمون رو کند تا همین یه فکسنی سفره رو انداختیم و جمع کردیم تازه میوه و تزیین اجیل و شکلات هم نشد بذارم سر سفره همه رو پرت میکرد وسط خونه
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..

از میان تمـام مذکرهای دنیا ...

فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..

نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/
الی جون شکر خدا رو کن ما هممون ارزو داریم به روز شما بیوفتیم عزیزم

سفرت خیلی قشنگه.چه جوری گیلاسات رو کج گذاشتی تو یخچال ؟بیسکویت هندونه هاتم فوق العادست
اللهم صل علی محمد وال محمد.
خدایا شکر.فرشته کوچولوی من . ممنون که امدی تو دلم.قول میدم مامان خوبی باشم.توکه انقدر خدا دوست داره واسه دوستام هم دعا کن نی نی بیاد تو دلشون
مامان مبین رو عکست کلیلک راست کن تو پینت بازش کن بعد کنترل دبلیو رو بگیر عدد 100رو 30بکن.بعد بیا اینجا همین جا که نوشته تایپ میکنیم اپلد عکس بالاشه برو ادرس فایل رو بده .بعد بیا اینجا اون ادرس رو کپی کن
خدایا شکر.فرشته کوچولوی من . ممنون که امدی تو دلم.قول میدم مامان خوبی باشم.توکه انقدر خدا دوست داره واسه دوستام هم دعا کن نی نی بیاد تو دلشون
نتونستی باز به پرس عزیزم
مامان مبین من چی کار کردم به نظرت؟
خواهش میکنم عزیزم
الی اون کارت هندونه ها که گذاشتی تو ظرفات خیلی بهم چسبید.خیلی با ذوقی دختر
2810