2777
2789
عنوان

مفصل درد شدید بعد از زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 34460 بازدید | 63 پست
صبحا که دیگه کلا فلجم. استخوانام خشک میشه. یعنی کسی به این حد هست?? میترسم مثل اولم نشم

عزیزم میدونم خیلی وقته از این پست میگذره ولی میخواستم ببینم شما خوب شدید؟ اگه آره چی کار کردید خوب شد؟ منم الان مثل شما شدم چهار ماهم از زایمانم میگذره

منم دقیقا همین دردارو بعداز زایمانم داشتم، ارتوپد وچندتا دکتر دیگه هم رفتم آخرشم با یه قرص خوب شدم ب ...

وااای منم سزارین کردم 

داغونم داغون کل بدنم درد داره تا یکی دو ماه بعد زایمان خوب بود الان افتضاح شدم انگار معلولم طوری که میترسم روماتیسم داشته باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میدونم خیلی وقته از این پست میگذره ولی میخواستم ببینم شما خوب شدید؟ اگه آره چی کار کردید خوب ش ...

واااااااای منم سه ماه زایمان کردم دو سه هفته میشه اینطوری شدم دوران بارداری یکی از زانوهام شروع کرد به درد کردن، ولی یه روز صبح که می‌خواستم از خواب بلندشم انگار بند بند استخونام میخواستن از هم جدا شن داغونم الان شما چکارکردین بهتر شدین

واااااااای منم سه ماه زایمان کردم دو سه هفته میشه اینطوری شدم دوران بارداری یکی از زانوهام شروع کرد ...

من بهتر نشدم اصلا فکر میکنم ربطی به زایمان نداره و مشکلم بیماری دیگه ایه.

شما چطور بهتر شدید؟