2777
2789
عنوان

دخترم داره از شدت سرفه میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2759 بازدید | 54 پست

راستی الان فصل الرژی هست بچه جاری خواهرمم اونم چهار ماهش بود از شدت سرفه دیگه نفس تنگی میگرفت شی نمی خورد سیاه میشد اونم یک هفته کامل بستری شد وانتی بیوتیک بیمارستانی گرفت دکتر بهش گفته بود اصلن بهش شیر ندن چه حالی داشت مادرش 

تا اینکه شکر خدا اون هم بهترشد مرخص شد شما هم دست کم نگیر سرفه شدید رو 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعاب به خیلی تسکین دهنده است عناب را دم کن نرم نرم بشه بریر تو چایی خیلی خیلی کمرنگ دوای سرفه عناب ...

خیلی ممنون عزیزم

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
ان شالله خیلی سخته من فقط امیددارم الرژیش تایکسالگیش!بره بچم هرغذایی میدم بهش نمیسازه خیلی غصه میخور ...

حالتو با تمام وجود درک میکنم... ایشالله که خوب میشه

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
خیلی ممنون عزیزم

آره دمنوش عناب عالیه. عناب اگه کمی بکوبی که لعاب بده بهتره.‌راستی شربت بنفشه باریچ نداده بهش دکتر. اونم واسه سرفه هست

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

اسی صب پاشو برو عطاری یه مشت از همین سرماخوردگیابگیر عالین پرسیاوش برا سرفه خیلی خوبه دم کن روزی چند بار بده من به حدی بود قلبم درد مبگرفت 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

دختر منم همینطور بود هی دکترهای مختلف می رفتم و موقت خوب میشد و دوباره شروع میشد. 

فقط دکتر قمرتاج خان بابایی. عالی بود. خدا خیرش بده. بررسی های دقیق می کنه و بهترین تشخیص رو میده. نظرات رو از اینجا هم میتونی بخونی

https://nobat.ir/doctor/دکتر-قمرتاج-خانبابایی-

تهران/dr-khanbabaeegh/

من خودم از اینترنت و نظرات مردم پیداشون کردم. شما هم اگه تهران نیستید و اینجابراتون دوره توو اینترنت سرچ کنید و نظرات رو بخونید و حتما حتما زودتر پیش یه دکتر حاذق ببریدش. تعلل کنید خدای نکرده ریه آب میاره یا عفونت به قلب میرسه و هزار تا مشکل جدی پیش میاد. 

فضای اتاقو مرطوب کن بخور بذار تو اتاق قطره بینی براش بزن من نوزادم خیلی سرفه میکرد دکتر گفت مال خشکی ...

آب جوش حمام باز کن برو بشین رو چهار پایه تو حمام  خیسش نکن با لباس

من دخترم کوچک بود اجازه نمی داد بخورش کنم   دکتر بهم گفت  همین کار انجام بده

📌متولد ۷۷ نیستم 
منم اینجورم درحدی که بالل میارم یه حوله داغ کن بزار پشت شونه هاش گرم بشه ریش...شربت لوراتادین و اویش ...

بجای تخم بارهنگ تخم بالنگو استفاده کنید . و ترکیب هایی که اینجا گفتم 

پسره منم حساسیت داره واسه سرفه هاش بردمش پیش فوق تخصص کودکان یه قرص جویدنی بهش داد اسمش مونته لوکاست  گفت نصفش رو بهش بده تا میخوره تمام سرفه هاش میره تا موعد بعدی دارو واقعا خوب بود کرونا هم که گرفتیم این دارو رو دوباره بهمون دادن منم سرفه زیاد میکردم تا این قرص رو کاملش رو میخوردم تمام سرفه هام میرفت 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

با احترام به نظرات همه دوستان، ولی اصلا اصلا الان سراغ دمنوش و درمانهای گیاهی نرید. اینطور که توصیف کردید الان بیماری دخترتون پیشرفته شده و فقط وقت رو از دست میدید. حتما حتما همین امروز پیش یه دکتر خوب که پیدا کردید ببریدش. ضمن اینکه بچه ها نسبت به ما ضعیف ترن و درمان های گیاهی که روی ما نتیجه داده تا بخواد روی اون طفلک اثر بذاره ، سرفه ها هزار جور تاثیر منفی روش میذاره

بخور ‌که کردی فوری خوب میشه

نزار گلوش خشک بشه 

من رو بخاری همیشه یه کتری اب میزارم روز و شب فقط پرش می کنم تا چند ماه پاییز و زمستان 

الان فصل گرماست با بخور فوری خوب میشه

📌متولد ۷۷ نیستم