2777
2789
عنوان

تولد گروهي كودك

211 بازدید | 12 پست

سلام عزيزان

قبل كرونا يه جاهايي بود براي متولدين هرماه تولد هاي گروهي برگزار ميكردن الان خيلياشون برنامه ندارن مثل قبل شما جايي رو سراغ دارين؟ما چون اكثر فاميل هامون اينجا نيستن و دوستامون اكثرا بچه ندارن براي تولد پسرم ميخواستم دورش پر از بچه باشه خلاصه دنبال ازينجور جاها هستم 

چه جالب نمیدونستم همچین جاهایی هست اگر فهمیدین به منم بگین عزیزم منم توی شهر غریبم و امسال فکر کنم برای تولد پسرم نتونیم بریم شهرستان اگر یه همچین جاهایی هست ببرمش اونجا حتما بهش خوش میگذره

چه جالب نمیدونستم همچین جاهایی هست اگر فهمیدین به منم بگین عزیزم منم توی شهر غریبم و امسال فکر کنم ب ...

تبسم جان از چند جا پرسيدم كه تو گوگل شماره هاشون بود گفتن تا قبل كرونا داشتيم امسال معلوم نيست اي كاش دوباره همچين جاهايي فعال بشه از همه نظر بهتره نه خونه زندگي ادم به هم ميريزه همه چيو يه جا دارن عكس ،بزن و بكوب كلي دوست براي بچه ها ،پذيرايي اي كاش دوباره باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبین؟ شما تماس گرفتین با این پیج؟ برگزار میکنن؟ شرایطش رو گفتن چجوریه؟ هزینه هاش چنده ؟

هزينه هاش فكر كنم مرتب تغيير كنه با اين نوساناتي كه تو كشور داريم

سلام عزیزم خوبین؟ شما تماس گرفتین با این پیج؟ برگزار میکنن؟ شرایطش رو گفتن چجوریه؟ هزینه هاش چنده ؟

عزیزم قیمتاش تو پیجش هست، هزینه مادر و کودک 380، هر نفر اضافه 190

البته فکر کنم بستگی به مناطق داره، یه سری مناطق نفری 65 بود

عزیزم قیمتاش تو پیجش هست، هزینه مادر و کودک 380، هر نفر اضافه 190 البته فکر کنم بستگی به مناطق داره ...

بعد ما چه چیزهایی باید ببریم؟  بهشون پیم دادم برای آخر خرداد تولد دارن یا نه گفتن بعدا توی پیج اعلام میکنیم