2777
2789
سلام مدیر محترم نینی سایت. متاسفانه یکی از کاربران توی بخش خدمات جشن، یه عالمه تاپیک زده برای فروش لوازم تولد. همه تاپیکها هم عنوانشون مثل همه. حالا اینها به کنار. من برای تولد بچه م دنبال لوازم تولد بودم. رفتم توی سایتشون. چشمتون روز بد نبینه. حدود 20 تا صفحه روی هم روی هم برام باز شد که متاسفانه صفحات ممنوع و مبتذل هم توشون بود. اون 20 تا صفحه کامپیوترم رو مدتی از کار انداخت تا بعدا تونستم ببندمشون دونه دونه. بعضی هاشون هم بسته نمیشد. تو رو خدا یه نظارتی بکنین روی سایتها و لینکهایی که توی نینی سایت گذاشته میشه. ما به اعتبار نینی سایت میایم راحت روی لینک وبسایت کاربرا کلیک میکنیم. امیدوارم فروشگاه لوازم تولد نینی ناز توضیح درستی برای این مسئله داشته باشه. البته فکر نمیکنم داشته باشه. :(
دختر قشنگم بزرگترین هدیه خدا به من و باباشه
نوشین جون توی خیلی از تاپیکایی که زده فقط آدرس سایتش رو گذاشته. منم فکر کردم همه محصولاتش رو توی سایتش میتونم ببینم و کلیک کردم که روزگارم سیاه شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوشین جون راستش من خیلی ترسیدم از اینکه اصلا روی سایتشون برنامه های مونیتور کردن و اینا گذاشته باشن. چون صفحه هایی که باز میشد رو هم دیگه، خیلیهاش اصلا عجیب غریب بود. خب آدم روی کامپیوترش کلی عکسهای خانوادگی داره. واقعا میترسم از اینکه مشکلی پیش بیاد و کسی بخواد سوء استفاده بکنه از یه اعتماد و کلیک کردن. کاش خودش بیاد توضیح بده که اون صفحه ها رو چرا روی سایتش گذاشته
والا من با مبایلم میام نت ولی هیچوقت رو مبایلم عکس خانوادگی نمیزارم چون هم وایبر و واتس اپ و ....هست که مطمینا کنترل کامل رو گوشی دارن
من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼