2777
2789
عنوان

کسایی که خودشون یا آشناهاشون دانشگاه فرهنگیان قبول شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خوشحال شدم از آشناییت ایشالله موفق باشی همیشه .تو دانشگاه فرهنگیان در هفته چند روز کلاس هست؟میگ ...

آره با دبیرستان فرقی نمیکنه😄 اساتید هم معلم هستن

تعداد روزشم معمولاً شنبه تا چهارشنبه، مگر اینکه یه ترمی واحدها سبک‌تر باشه یکی از روزا کلاس نزارن

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
چه عالی😍من چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیشتر از روزی پنج ساعت بخونم پس گفتم زود تر شروع کنم ولی هر ر ...

دقیقا کلا قرارع عوض بشع ،ولی خب با تلاش میتونی بهش برسی 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکی از بچه های مدرسمون اون سالا قبول شد

رتبه عالی نمیخواد فک کنم تراز بالای ۶۰۰۰ براش کافی بود که خب احتمالا تا رتبه ۸۰۰۰ اینا رو هم بگیره

الان نمیدونم قانوناش چطوری شده

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
عزیزم من ورودی ۹۶ بودم. اونموقع پذیرش محدود بود و قبولی به مراتب سخت‌تر. روزانه حدود ۱۰ ساعت درس می ...

رتبه و درصداتون چقدر بود

معدلتون

خوب نگاام کن قرارع خاطره شم🙃🖤
سلام عزیزم من ۱۴۰۰ قبول شدم آزمون میدادم ولی ساعت خاص و منظمی نداشتم  رشته ام دبیریه و حدود ...

عه چ خوب چه دبیری هستید

درصداتون چقدر بود؟

رتبه و درصداتون چقدر بود معدلتون

معدل رو واسه من صفر زدن چون رشته‌م فنی بود

ریاضی ۲۳

عربی عمومی ۳۲

ادبیات عمومی ۵۰ یا ۵۸

زبان ۱۷

دین و زندگی ۵۰

فلسفه و منطق ۰

روانشناسی ۸۰

اقتصاد ۵۰

تاریخ و جغرافی ۵۰

عربی اختصاصی ۳۰

ادبیات اختصاصی یادم نیست اما تقریباً همه‌ی قرابت معنایی هارو جواب داده بودم

رتبه و درصداتون چقدر بود معدلتون

عزیزم برای شما الان قبولی شاید کمی سخت‌تر باشه، چون الان همه هجوم بردن به سمت تربیت معلم. پس بیشتر بخونین ان‌شاءالله که قبول میشین🌹

رتبه‌مم ۲۰۰۰ منطقه دو بود

معدل رو واسه من صفر زدن چون رشته‌م فنی بود ریاضی ۲۳ عربی عمومی ۳۲ ادبیات عمومی ۵۰ یا ۵۸ زبان ۱۷ ...

ماشاالله 

رتبتون چند شد؟

دبیری چی قبول شدید

2810