2777
2789

سلام کسایی که تو این چند سال اخیر قبول شدیم روزی چند ساعت و چ مدت خوندین؟ازمون میداین؟به نظرتون برا قبولی دانشگاه فرهنگیان برا کنکور سال بعد از الان شروع کنیم با روزی چهار پنج ساعت قبول میشیم؟

آره عزیزم چرا که نه 

تو گوگل بزن بهترین منابع تست رو پیدا کن و کتاباشو‌ بخر و بخون

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

برا سال بعد بخای،شرایط تغییر میکنع کلا 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ‌چ کنم فعلا فقط تخصصیا رو میخونم 

ایشالا ک ب هدفت برسی 🤍🌱

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شما چند ماه خوندی؟چند ساعت در روز؟

من بعد عید اساسی خوندم دگ روزی ۸ساعت میانگین 

عزیزم من ورودی ۹۶ بودم. اونموقع پذیرش محدود بود و قبولی به مراتب سخت‌تر.

روزانه حدود ۱۰ ساعت درس میخوندم، آزمون فقط سه آزمون جمع بندی سازمان سنجش، برای بعضی از درسا فقط کتاب درسی رو مطالعه میکردم مثل روانشناسی که با همون کتاب درسی ۸۰درصد یا بیشتر جواب دادم. رشته‌مم از اول انسانی نبود. با یه سال مرتب خوندن قبول شدم

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
من بعد عید اساسی خوندم دگ روزی ۸ساعت میانگین 

چه عالی😍من چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیشتر از روزی پنج ساعت بخونم پس گفتم زود تر شروع کنم ولی هر روز یه قانون جدید میزارن فکر ادمو بهم میریزن

عزیزم من ورودی ۹۶ بودم. اونموقع پذیرش محدود بود و قبولی به مراتب سخت‌تر. روزانه حدود ۱۰ ساعت درس می ...

ممنون عزیزم بابت پاسخ گوییت ❣️❣️

منم رشتم تجربی بوده و میخوام کنکور انسانی شرکت کنم تنها درسی که خوشم نمیاد قواعد عربیه تو چجوری خوندی عربی رو؟و اینکه چند ماه خوندی ؟

ممنون عزیزم بابت پاسخ گوییت ❣️❣️ منم رشتم تجربی بوده و میخوام کنکور انسانی شرکت کنم تنها درسی که خو ...

خواهش میکنم عزیزم

پس قبولی برای تو راحتتره، چون من رشته‌م فنی بود و حتی دروس عمومی رو هم باید از صفر میخوندم. قواعد عربی نمیدونم چیه، اونموقع عربی تخصصی ‌‌و عربی عمومی بود که اونارو فقط ترجمه و تعریب‌هاشونو جواب دادم 

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
خواهش میکنم عزیزم پس قبولی برای تو راحتتره، چون من رشته‌م فنی بود و حتی دروس عمومی رو هم باید از صف ...

خیلی خوشحال شدم از آشناییت ایشالله موفق باشی همیشه .تو دانشگاه فرهنگیان در هفته چند روز کلاس هست؟میگن مثل دبیرستانه درسته؟

خیلی خوشحال شدم از آشناییت ایشالله موفق باشی همیشه .تو دانشگاه فرهنگیان در هفته چند روز کلاس هست؟میگ ...

عزیزم چندسالته؟

۱۴۰۲ هستی؟ برای ۱۴۰۲ باید دیپلم اون رشته ای و بگیری که میخوای امتحان بدی؟

2810