2777
2789
یاد خودم افتادم😂کم سن و سال بودم ماشین شوهرمو ترکوندم به معنی واقعی کلمه بعد گذاشتم پارکینگ صداشو د ...

وای بدبختیم برادر هم نداره بندازم گردنش😪

لایک نکن دیگه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هفته پیش منم تصادف کردم مقصرم بودم.طفلی همسرم چیزی نگفت اصلا.به روم نیاورد ۲تومن هم هزینه برداشت

من گریه میکردم همسرم عصبی میشد میگفت ممکنه برا هرکسی پیش بیاد

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
۴۰۵ بعد کلی وام و بدهی😔

چرا میگی ماشین شوهرم 

ماشین شما هم هستا

فدای سرت منم تازگیا یه همچین کاری کردم گفت نبر بردم و سمت شاگرد گیر کرد به پارکینگ داغون شد درست کرد اما معلوم ناراحت بود چرا به حرفم گوش نکردی منم  از رو نرفتم گفتم میخواستی بوقتش همراهیم میکردی دست فرمونم خوب میشد 

ان شالله شوهر شما هم خوب برخورد کنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
هفته پیش منم تصادف کردم مقصرم بودم.طفلی همسرم چیزی نگفت اصلا.به روم نیاورد ۲تومن هم هزینه برداشت من ...

دمش گررررم

من پولشم حاضرم خودم بدم ولی فکر کنم خیلی عصبی بشه

لایک نکن دیگه  
هفته پیش منم تصادف کردم مقصرم بودم.طفلی همسرم چیزی نگفت اصلا.به روم نیاورد ۲تومن هم هزینه برداشت من ...

بابا دمش گرم

خدا حفظش کنه

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍