2777
2789

شماچجوری بچه هاتون رو سرگرم میکنین روزی چندساعت باهاشون بازی میکنین

دخترمن کلی اسباب بازی و وسیله و کتاب و ،،،،داره اما باهیچی سرگرم نمیشه دائم آویزون منه کلافه م کرده پارک میبرمش دوچرخه بازی میبرم پیاده روی میبرم اما اون تایمی که توخونه میخوام استراحت کنم یا به کارای خودم برسم نمیزاره ودائم بازی میخواد خسته م دیگه

پنج سالشه

یاعلی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همه ی این کارو میکنم

به گوشی متوصل میشم اینجور وقتا

دخترمنم همسن دختر شماست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

باهاش نقاشی میکشم. 

خاله بازی میکنم. 

میریم بیرون ویا پیش باباش. 

درسهاشو تمرین وتکرار میکنیم. 

کارتون میبینیم. 

کیک وشیرینی میپزیم باهم. 

بعضی وقتهام باگوشی بازی میکنیم باهم. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

منم پسرم شش سال و نیمشه همینه حتی پیشم میره روز درمیون ولی بازم ک میاد میخواد همش یکی باهاش بازی کنه ی عالمه انرژی دارن ک تموم نمیشه انگار کاش مدرسه ک میره بهتر شه کلافه شدم بس ک میگه بیا بازی

دختر منم چسبیده به من، بااینکه یه کوچولوی ۶ ماهه هم داریم ک میتونه باهاش بازی کنه و سرگرم بشه ولی بازم چسبیده ب من، دیگه باید قبول کنیم این مدل چسبونک بودنشونو

تو خداوند رویدادهای محالی🌷☘🌻❤
باهاش نقاشی میکشم.  خاله بازی میکنم.  میریم بیرون ویا پیش باباش.  درسهاشو تمرین وت ...

منم همه این کارا رو روزی چندین ساعت انجام میدم اما نمیزاره دو دقیقه واسه خودم باشم خسته م کرده تایم خصوصی ندارم 

یاعلی

برامنم 6سالشه.منم استراحتم کمه،میبینی خوابم دلش نمیاد بیدارم کنه، بوس میکنه بیدارمیشم. 

بعضی وقتها عصبیو کلافه میشم. 

ولییییی چه میشه کرد. 

خداحفظشون کنه الهییییی🤲🏻💚❤️💚

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
دختر منم چسبیده به من، بااینکه یه کوچولوی ۶ ماهه هم داریم ک میتونه باهاش بازی کنه و سرگرم بشه ولی با ...

بعضی روزا که بی حوصله ای و مشکلی داری این رفتارا میره رو مخ

یاعلی

من اگه با دخترم بخام ده دقیقه بازی کنم دیگه ول کنم نیست براهمین از اول باهاش بازی نکردم عادت کرده برنامه کودک میبینه الان که هوا خوب شده میره بیرون با بچه ها بازی میکنه که این کلافم کرده 

سلام خواهرم خوب هستی اگر بچه دیگه بیاری یه داداش براش بیاری که کمکش باشه خوبه به نظرم اگر تکه یه بچه دیگه بیارین هر جور که خدا صلاح میدونه بخواد پسر یا.. باشه از خدا پسر بخواهید تدابیر فرزند شدن اسلام رو انجام بدید برای فرزند پسر بزنید گوگل تدابیر پسر دار شدن طب اسلامی کمکتان میکنه در اینده کمکش میکنه انشاالله 

گوشیم نمیگیره یه تبلت واسش هریدم بازی ریختم روش نگاشم نمیکنه

من کارتون آنلاین میدم نگاه کنه🤕

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا