2777
2789
عنوان

اونایی که یک بچه دارن بیان لطفا مامان هابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست
منم همه این کارا رو روزی چندین ساعت انجام میدم اما نمیزاره دو دقیقه واسه خودم باشم خسته م کرده تایم ...

منم مثل توام گلم. حالا مدرسه میرم. اونجام بامنه😅🤍

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه با دخترم بخام ده دقیقه بازی کنم دیگه ول کنم نیست براهمین از اول باهاش بازی نکردم عادت کرده بر ...

من نمیتونم تنهابفرستمش بیرون میترسم وگرنه کلی بچه تواپارتمان بازی میکنن باهم

یاعلی

این پیجو ببین یاد میگیری چیکار کنی کلی بازی با چیزایی که فکرشم نمیکنی یاد میگیری بچتم سرگرم میشه

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
والا اعصاب همینم ندارم چه برسه دوتا شن

نه نگران نباشید بچه هستند دیگه کودکی دوران کودکی 

نگرانی نیست اما اینده کودک برامون مهمه 

که انشاالله جزو یاران باوفا امام زمان بشن امام زمانی بزرگشون کنیم نه با تشر و سختگیری و اجبار از کودکی باید کودک رو به سمت معنویات برد تا بزرگسالی به مشکلی نخوره 

اما براش داداش یا خواهر بیارید خودتون رو تصور بدید تک فرزندی اصلا نمیشه بچه نیاز داره به خواهر و برادر 🙏

اونم پول میخواد واعصاب

روزیش دست خداست خدا به خودتو بچه هات سلامتی بده روزی دست خدا و تلاش دست ما خدا راه های کسب روزی رو داده ما باید اونها رو یاد بگیریم و انجام بدیم رزق حلال انشاالله