شماچجوری بچه هاتون رو سرگرم میکنین روزی چندساعت باهاشون بازی میکنین
دخترمن کلی اسباب بازی و وسیله و کتاب و ،،،،داره اما باهیچی سرگرم نمیشه دائم آویزون منه کلافه م کرده پارک میبرمش دوچرخه بازی میبرم پیاده روی میبرم اما اون تایمی که توخونه میخوام استراحت کنم یا به کارای خودم برسم نمیزاره ودائم بازی میخواد خسته م دیگه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر منم چسبیده به من، بااینکه یه کوچولوی ۶ ماهه هم داریم ک میتونه باهاش بازی کنه و سرگرم بشه ولی بازم چسبیده ب من، دیگه باید قبول کنیم این مدل چسبونک بودنشونو
من اگه با دخترم بخام ده دقیقه بازی کنم دیگه ول کنم نیست براهمین از اول باهاش بازی نکردم عادت کرده برنامه کودک میبینه الان که هوا خوب شده میره بیرون با بچه ها بازی میکنه که این کلافم کرده
سلام خواهرم خوب هستی اگر بچه دیگه بیاری یه داداش براش بیاری که کمکش باشه خوبه به نظرم اگر تکه یه بچه دیگه بیارین هر جور که خدا صلاح میدونه بخواد پسر یا.. باشه از خدا پسر بخواهید تدابیر فرزند شدن اسلام رو انجام بدید برای فرزند پسر بزنید گوگل تدابیر پسر دار شدن طب اسلامی کمکتان میکنه در اینده کمکش میکنه انشاالله