دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
البته مامانا برای بچه های زیر سه سالتون لاک نزنید اصلا. برای سلامتی کودک خوب نیست. اگرم میزنید کم بزنید. چند وقت یه بار
بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست
منم تو این سن ناخونام بدون لاک نیست رژ لبمم همیسه قرمزه خداوکیلی تابحال دیگه تا این حد ...
در این مورد نظر خاصی ندارم
ولی یه بار تو ایستگاه اتوبوس یه دختر هجده نوزده ساله با دستای سفید خوشگل و کاشت ناخن و استین سه ربع و...سه تا اقای جوون هم وایساده بودن! اینقدررررر به این دختره و دستاش نگاه کردن!!! من از نگاه این سه تا توجهم به دستای اون دختر خانم جلب شد