2777
2789
عنوان

شما برا دخملاتون لاک میزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 87 پست
محدودش نمیکنم هرجور میخواد باشه باشه فقط به اون سطح از درک میرسونمش که عقده جلب توجه نداشته باشه که ...

یعنی کسی که لاک میزنه عقده جلب توجه داره؟😂😂😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پشم هایم چه بی رحمانه در هوا می‌رقصند وسهم من فقط سکوت است    

عزیزم پشماتو اگه باد برد من یه انبار پشم احتکار کردم 

خواستی بگو با اسنپ برات بفرستم😂😂😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
یه بارم پارسال که چهارسالش بود دختر بزرگم، خودم که رفته بودم برا کاشت بهانه گرفت، ناخناشو ژلیش زد با ...

واقعا موافق اینکارا نیستم از الان

ناخون یه زنم خراب میشه با کاشت این چیزا دیگه وای به حال بچه 

مثل اینه یه دختر بچه رو آرایش کنی 

تصور بعضیا از مردا چیه که فکر میکنن مردا با لاک و رنگ روی ناخن تحریک میشن نگاه میکنن!

اسی دخملت چندسالشه. خیلی قشنگن وقتی میبینی دستای کوچولوی توپولیش لاک زده شده😍

البته مامانا برای بچه های زیر سه سالتون لاک نزنید اصلا. برای سلامتی کودک خوب نیست. اگرم میزنید کم بزنید. چند وقت یه بار

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
عزیزم پشماتو اگه باد برد من یه انبار پشم احتکار کردم  خواستی بگو با اسنپ برات بفرستم😂😂😂😂😂

باشد🤧🤧🤧🤧🙂😂💔💔💔💔💔

• (:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
 پشم هایم چه بی رحمانه در هوا می‌رقصند وسهم من فقط سکوت است    

شما روحیتون شاعرانس از فن بیانتون مشخصه

کمی یاد بچه هامون بدیم که جلب توجه از نامحرم کار خوبی نیست و عقده شو نداشته باشه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
منم تو این سن ناخونام بدون لاک نیست  رژ لبمم همیسه قرمزه  خداوکیلی تابحال دیگه تا این حد ...

در این مورد نظر خاصی ندارم 

ولی یه بار تو ایستگاه اتوبوس یه دختر هجده نوزده ساله با دستای سفید خوشگل و کاشت ناخن و استین سه ربع و...سه تا اقای جوون هم وایساده بودن! اینقدررررر به این دختره و دستاش نگاه کردن!!! من از نگاه این سه تا توجهم به دستای اون دختر خانم جلب شد

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
یعنی کسی که لاک میزنه عقده جلب توجه داره؟😂😂😂😂😂😂😂

بله دیدم که میگم

اگر راس میگن چرا فقط تو خونه لاک نمیزنن؟😂😂

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷