2777
2789
عنوان

شما برا دخملاتون لاک میزنین؟

1924 بازدید | 87 پست

میگن خوب نیس و از این حرفا! 

خب من از بچگی تا الان هرچی یادمه لاک میزدم ! چه اتفاقی برام افتاد که الان خدایی نکرده برا دخملام بیوفته؟😥 

ولی براشون میزنم و یه عالمه لاک های رنگارنگ دارن 

حالا شما لاک میزنین برا بچه هاتون؟

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودش میزنه 

لاکهارو قائم کردم دیدم رفته با ماژیک ناخناشو رنگ کرده 

من هیچ من نگاه  

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

میخرم براش که عقده ای نشه

تا وقتی کوچوله میزنم ولی وقتی بزرگ شده و به فهمش رسید میگمش وقتی میخوای بیرون بری که کلی ادم ببیننت نزن نمیخوام چشم هرزه دنبال زیباییاش باشه

🌷زشت است که شاعر وسط خواندن یک شعر .... با آمدن واژه ی "برگرد" بگرید🌷
از این لاکای بچگونه مخصوص هس اونا بزن اگ میزنی 

چطوریه لاک بچگونه؟ معمولا مارک های گرون تری که تو مغازه هس رو میگیرم میگم چون گرون تره حتما بی ضررتره😄سه تایی هم استفاده میکنیم

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

من مجردم ولی خواهرم یا من برا خواهرزادم میزنیم 

منم شنیدم ولی خب میزنیم 

حتی زندایی من ک عاشق این جور کارا ولی بچه هاش پسرن 

پسر دایی اولی من ک کوچیک بود همیشه دست و پاش لاک قرمز زده بود یا ب موهاش گیر مو وصل میکرد و اینا😅😅😅

اگر قیامت قصه باشه تو رو من کجا ببینم🥲🖤            

دختر ندارم پسر دارم هروقت خودم میرم برا ناخونام‌ ترمیم لاک جدید ک میزنم اونم میاد میگع برام لاک بزن ی کوچولو رو هر ناخنش میزنم بعد خودش پاک میشع

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆