2777
2789
عنوان

واتساپ شوهرمو هک کردم بیاید .

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هک نیست که این ....

میری یه اسکن می‌کنی از طریق لپ تاپ وارد میشی مراقب باش پی ام جدید اومد سین نکنی که میفهمه 🥲♥️ 

ولی بنظرم بشین راحت ولی با احترام بهش بگو و ذهنت رو راحت کن از فکر 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
آخه آهنگو واسه منم فرستاد . واسه همین احساس میکنم بی منظور بود .😕

اره پس منظوری نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
آخه دختره با منم یکم دوسته برای منم فرستاده آهنگو .

پس دختره کلا ازیناس که برا همه ی چی خوشش میاد میفرسته بیخیال شو و خوشحال به زندگیت ادامه بده 

میتونستی تو گوشیش خیلی بدتر این چیزا پیدا کنی پس خداروشکر بگو و حساس نشو

تجربه من اینه که مردا حواست باید به مردا باشه ولی جوری که خودشون نفهمن پس الان که چیز خاصی نبوده نه خودتو درگیر کن نه اونو

ادم اگه وسایل شخصی و گوشی خودشم با این وسواس زیرو رو کنه حتما یه چیزی از خودشم پیدا میکنه که باید خودش خودشو طلاق بده ... بهتره برای آرامش زندگیتون تجسس نکنید 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...