2777
2789
عنوان

شمالی های آشپز بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2230 بازدید | 54 پست
اره والا خخخخخ شوهر منم معدن ورودی ۷۷بود
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباها خودم و لایک کردم خخخخخخخ
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
اخخخخخخی علی کوچولو و شمسی خانم و یادته؟ مغازه اکباتان که کپی میگرفت!!! یادش بخیر چادرامون رو شونه هامون میذاشتیم زیرش شلوار برمودا میپوشیدیم پیر شدم رفت بخدددا
2805
استارتر جان به هر حال امیدوارم به سلامتی زایمان کنی و نگ نگ جان اخ علی کوچولو رو با زنش چند سال پیش تو خیابون دیدم تمام خاطرات دانشگاه برام زنده شد بهت درخواست دوستی دادم قبول کن
طرز تهیه واویشته برنج • مواد لازم : برنج ....... 50 گرم آب ....... به مقدار لازم نمک ....... نصف قاشق سوپ خوری • طرز تهیه : ابتدا برنج ها را شسته و در ظرفی بریزید. سپس آب به آن اضافه کنید (به مقداری آب بریزید تا روی آن را پوشش بدهد) و بگذارید به مدت 24 ساعت با کمی نمک خوب خیس بخورد؛ پس از گذشت این مدت، آن را در سبدی آبکشی کنید تا آب اضافی آن خارج شود. ابتدا بایستی از داغ بودن تابه مطمئن باشید. سپس داخل یک تابه گود، برنج خیس خورده در آب نمک را تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد؛ به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود. درست کردن واویشته برنج کار سختی است، چون برنج هم باید ترد و هم رنگش طلایی شود.بایستی دقت کنید که برنج سیاه نشود.مدت زمان لازم برای سرخ کردن برنج 15 تا 20 دقیقه است. معمولا همراه با برنج واویشته معمولا گردو، بادام و تخم کدو، سویا هم اضافه میکنند و برخی نیز تخم هندوانه و تخم خربزه هم با آن سرخ و میل میکنند. برخی نیز بنا به سلیقه خود، همراه با نمک گاهی اوقات کنجد نیز میزنند. نکته : برای مطمئن شدن از داغ بودن تابه، چند دانه برنج را داخل تابه بریزید، اگر دانه های برنج به طرف بیرون تابه پرتاب شدند، به معنای این می باشد که تابه کاملا آماده است. منبع سایت گیلان من
مررررسی عزیزم از درخواستت منونم لا کمال میل قبول کردم