2777
2789
عنوان

گناه منه ۱۷ ساله چیه ؟

254 بازدید | 10 پست

من دوساله که از خدا میخوام این سلامتی عقل و فکری رو بهم بده خدا شاهده انقدر از این بابت زجر میکشم که هیچ جا نمیرم هیچ کاری نمیکنم چون اصلا انگار فکر من قفل شده ضریب هوشیم خیلی خیلی پایینه هر کی هرچی بهم میگه نمیفهمم چیمیگه مثلا میگه فلانی برو اون کارو انجام بده من یکی اینکه خیلی استرس میگیرم دو اینکه خیلی گیج و منگ میزنم اون کارو خراب میکنم هیچ کاری بلد نیستم اصلا فکر ندارم نمیدونم من برا چی خلق شدم وقتی مثل یک حیوان زندگی میکنم بار ها شده پدر و مادرم گفتن برو فلان جا کار کن من نرفتم بخاطر ضریب هوشیم چون انقدر خنگم که هیچ کاری رو اگرم بلد باشم درست نمیتونم انجام بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نطرم یا مشکل تمرکز داری یا مشکل اعتماد به نفس یا هر دو.. برو پیش روانشناس مشکلت رو پیدا کن و حل کن

اگه دور از جون کند ذهن بودی الان همین نوشته ات پر از غلط علوط بود.. نه تایپی ها.. املایی

نوشته ها ت که بویی از خنگی نداشت .انگار که یه دختر با ضریب هوشی بالا نوشته بود .یه لحظه به ذهنم‌خطور کرد داری سر به سرمون میذاری دختر .نفس عمیق بکش واینقدر به خودت توهین نکن 

هیچ وقت هم‌خنگ‌نیستی فقط به خودت اعتماد نداری

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
به نطرم یا مشکل تمرکز داری یا مشکل اعتماد به نفس یا هر دو.. برو پیش روانشناس مشکلت رو پیدا کن و حل ک ...

من خودمو محک زدم اصن نمیتونم فکر کنم این لامصب قفله 

ببین آدم کند ذهن حدود هوشش ۵۰ تاست

یعنی این فرد با منگول فرقی نداره

حرفم به زور میزنه

شاید حتی نتونه درست بنویسه و بخونه

ولی باورش کاری میکنه که پیانو بزنه! میفهمی؟ پیانو! یه ساز سخت

باورش کاری میکنه که خیلی کارا انجام بده

فیلم فارست گامپ رو حتما حتما ببین

همه چی به باور و اعتماد به نفسته

بعدم طبق تحقیقات انجام شده، اگر کسی ضریب هوشش بالای ۹۰ باشه، محااااله توی ۴ تا هوش از ۳۴ نوع هوش نابغه نباشه!

خودتو دست کم نگیر 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊