2777
2789
عنوان

این حیوون پست احمق بی نامو....

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 48 پست

حالا خودش رو سرزنش نکنه 

این هم بگه اگه پول بهم ندی میرم به زنت میگم زمانی که میموده خواستگاری تو با من هم بوده که شوهرش رو بشناسع 

ولی خداییش دیگه همه پسرا هم آنقدر عوضی نیستن این رسما دزد بوده و کلاه برداری کرده 

به دوستت بگو خداروشکر کن از دست این شیاد نجات پیدا کردی دل من الان برای اون دختر ساده میسوزه که فکر می کنه چه شوهر آدم حسابی گیرش اومده چهار روز دیگه هم به اون خیانت می کنه

مگه پولو زوری از دختره گرفته وقتی دختره خودش با میل خودش پولو  واریز کرده دیگه چه شکایتی کنه بره شکایت چیو بکنه مگه سفته یا چک ازش داره فقط این داستان یه تجربه است براش که به هر کسی اعتماد نکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه وقتی شماها اینجوری میگین معلومه پسرام پررو میشن همین دیشب تو یه تایپیک دیگه پسره میگ ...

اقا من اصلا کاری با پسر ندارم

من دارم میگم در مواجهه با هر ادمی چه پدر چه مادر براتر خاهر فامیل شوهر دوست رفیق

دنبال برطرف کردن خریت های خودمون باید باشیم

نه اصلاخ کردم مردم

I Am Everything That I Want
یکیو بگید عینننن سگگگگگ بزنتتتتتتتتشششششش ب زنشم بگیذ اع

حالا خدایی من میگم به زنش نگیم 

گناه داره 

بیچاره از روستا اومده از خوی اومده کرج 

هیشکیو نداره 

بفهمه شوهرش لاشیه بدبخت میشه

2805
ما ک نمیتونیم اونارو تغییر بدیم بهتره حواسمون ب خودمون باشه

خب اره اینکه صد در صد

ادم بجایی ک بقیه رو تغییر بده باید مراقب خودش باشه

ولی اینکه میگن پسرا مقصر نیستن اشتباهه

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم
شکایت؟ مثلا من الان پول میدم به کسی با اختیار خودم و بدون هیچ تعهد و قول قراری  آیا میتونم چن ...

اره میتونه ادعا کنه من پرسیدم سر یه جریانی رسیدش رو ببره و بگه منو فریب داده برای ازدواج همچین حالشو میگیرن 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
 اره دیگه وقتی شماها اینجوری میگین معلومه پسرام پررو میشن همین دیشب تو یه تایپیک دیگه پسره میگ ...

قبول دارم ولی من خودم یه دوزار هم رو حرف مرد حساب وا نمیکنم جز بابام و داداشام 

چون ذاتشون خرابه

والا حرفمو باید با طلا بنویسی ببین تو‌هیچوقت نمیتونی همه مردم رو سالم خوب حرف گوش کن خوش قلب و ف ...

آره دقیقا نمیدونم بعضی دخترا چرااااا انقدر ساده هستن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
حالا خدایی من میگم به زنش نگیم  گناه داره  بیچاره از روستا اومده از خوی اومده کرج  ...

زنش هم بفهمه کاری ازش برنمیاد 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
قبول دارم ولی من خودم یه دوزار هم رو حرف مرد حساب وا نمیکنم جز بابام و داداشام  چون ذاتشون خرا ...

دقیقا من همینجوریم از بس دیدم حتی ب داداش خودمم اعتماد ندارم

ولی ببین یه پسری شاید بهت بگم یکساال و خورده ای اومد زیر پای دوست من نشست کلییی قربون صدقش رفت کلی بهش حرف زد یکساال و نی چیز کمی نیس ها

تهش ک دوستم وابستش شد ولش کرد

حالا اینجا کی مقصره بنظرت

بخدا حیف من ۱۶ سالمه کوچیکم ازش  دلم میخواد بزنمش ولی چون بزرگتره...

زدن رو بیخیال درس عبرت شه برات

اینا که فاز روشنفکری برمیدارن رو ول کن پسرا فقط دنبال یه چیزهستن،اگر نباشن از اول با خانواده میان جلو

دخترا فک میکنن زرنگن ولی بعد میفهمن چه غلطی کردن

اره کلی فیلم میان برای دختره  تا دختره دل بده بعد به بازیش میگیرن  والا همون اول بگن ما ک ...

دقیقا همینه

از احساساتشون سو استفاده میکنن

2810