2777
2789
عنوان

چطوری به همسری گفتین که باردار هستین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 82956 بازدید | 611 پست
سلام من روز سالگرد ازدواجمون فهمیدم که باردارم بیبی چک رو گذاشتم تو یه جعبه کادو وقتی شوهرم از سر کار اومد دادم بهش چشماشو بسته بود و لمسش میکرد تا حدس بزن میگفت فلشه؟!! وقتی چشاشو باز کرد شوکه شد و باور نمیکرد تا جواب آزمایشو دادم دستش موقع خوندنش تند تند نفس میکشید و یهو زد زیر گریه منم نتونستم خودمو نگه دارمو دوتایی تو بغل همدیگه گریه کردیم ما سه سال بود که میخواستیمو دو بار iui ناموفق داشتیم هم من و هم شوهرم مشکل داشتیمو دکترا گفته بودن طبیعی باردار نمیشید ولی خواست خدا بود اصلا انتظارشو نداشتیم خدایااااا شکرت
خدا اگه بخواد غیر ممکنها هم ممکن میشوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارغوان جون مبارک باشه. واقعا همینه. اگه خدا بخواد میشه و اگه نخواد هزاران دکتر هم نمیتونن کاری بکنن
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
من ظهر بیبی چک گذاشتم که منفی شد رفتیم بیرون سه ساعت بعد برگشتیم دیدم مثبته همونجا نشستم کف توالت گریه کردم همسرم اومد گفت چی شده گفتم بیا بدبخت شدیم رفتیم سه تا بیبی چک دیگه گرفتم اومدم گذاشتم مثبت شد از استرس میلرزیدم گریه میکردم انگار از دوست پسرم حامله شده بودم! حالا پنج سال بود ازدواج کرده بودما خخخخخخ ولی بچه اصلا نمیخواستم ولی الان میگم چه سورپرایرز خوبی بود کاش چند بار دیگه هم اینطوری سورپرایرز شم
سلام بچه ها خوش به حالتون یعنی میشه منم یه روزی خبربارداریمو به شوهرم بدم دارم دغ میکنم بچه ها من خیلی تنهام خیلی سختی ها کشیدم توی زندگی تنها امیدم به بچه هست ولی الان 7ماه هست نتیجه نگرفتم البته مشکل اصلی شوهرم هست تعداد اسپرمش 5درصد هست خودمم کم تنبلی تخمدان دارم که بادارو رفع شده اما به خاطر شوهرم هنوز نتیجه نگرفتم دارم داغون میشم روزو شبم شده گریه توروبه خدا خواهش میکنم همگی برام دعاکنیدخداتا اخرسال بهم بچه بده ممنونم
ای کاش سرنوشت جز این مینوشت ...............
مبارکه عزیزم . به سلامتی . من رو دلم عکس نی نی کشیدم و نوشتم بابایی من اینجام و فلش زدم و یه شکلات هم گذاشتم کنار لباسم و دوربین رو هم گذاشتم جایی که بتونه ازمون فیلم بگیره و تا همسرم اومد لباسمو زدم بالا
خدایا شکرت خیلی دوستت دارم ! کمکمون کن .نی نی هامونم خودت حفظشون کن
من بی بی چکمو به علاوه سونوگرافی به علاوه یه نامه به علاوه یه لباس نوزاد کادو کردم دادم بهش کلا هنگ کرده بود نامه رو میبوسید میومد هی منو بغل میکرد و میبوسید و دوباره تند تند راه میرفت هی عکس سونو و بی بی چکو برانداز میکرد
2810