2777
2789
عنوان

اصلاح موی بدن

570 بازدید | 15 پست

خانما شما با چی اصلاح میکنید؟

من خودم با ژیلت ولی وقتی بخوام زود ب زود بزنم نمیشه و اومطور ک باید تمیز شه نمیشه موها نمیره 

شما چه میکنید؟لیزرم فعلا نمیتونم برم

کاربری 
با ژیلت  هروقت برم میکشم دیگه عادت کردم بدون ژیلت انگاری هنوز کثیفم😐😐

وای خب من مثلا س روز در هفته میرم حموم بعد سری بعد حموم بخوام ژیلت بکشم تیغ تیغ در اومده زخم میشه و خون میشه بدنم🤦‍♀️

کاربری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه دوره موم سرد یا همون عربی استفاده میکردم ولی چون قصد لیزر دارم خیلی وقته نزدم اگ جنس مومش خوب باشه راحتتر از موم گرمه 

البته اگ سابقه موی زیرپوستی داری اینجا هم این مشکل ایجاد میشه

زندگی تاس خوب اوردن نیست...تاس بد رو خوب بازی کردنه⭐️
ای بابا پس چ کنم😭

حاا اینو امتحان کن یه بار فقط حتما چند روز بعد ک حس کردی موها به زیرپوست رسیدن اسکراب کن پوستتو یا کیسه بکش ک گیر نکنه زیرپوست 

یکی دوبار هم پودر دپی گذاشتم خوبه اما خیلی وقت گیره حوصلم نکشید ادامه بدم 🤷🏻‍♀️

موهای زیر پوستی با اپیلاسیون از بین میره؟

نه اپیلاسیون برای خیلیا عامل ایجاد موی زیرپوسیتیه

اگ مو گیرکرده باشه زیرپوست نمیشه موم انداختش مگ از طریقی از زیرپوست ازادش کنی

نه اپیلاسیون برای خیلیا عامل ایجاد موی زیرپوسیتیه اگ مو گیرکرده باشه زیرپوست نمیشه موم انداختش مگ ا ...

اخه من عروسیمه،لباسمم بازه

با ژیلت پوستم صاف نمیشع،جای موها دون دون میمونه،میخوام برم اپیلاسیون،میترسم اونم اینجوری باشه

اخه من عروسیمه،لباسمم بازه با ژیلت پوستم صاف نمیشع،جای موها دون دون میمونه،میخوام برم اپیلاسیون،میت ...

یه مدت طولانی دوهفته قبل عروسی  (بستگی به رشد موهات داره) تقریبا موهاتو نزن یکم بلند شه بعد برو اپیلاسیون اگ مو کوتاه یا تیغ تیغی باشه دردسره گاهیم ک اصلا نمیگیره

مرسی گلم ینی اگ بلند باشه صاف میشه،جاش نمیمونه؟ آخه لباسم بازه،نگرانم

اره گلم اگ بلند باشه کاملا برداشته میشه مویزیرپوستی (شاید) یه هفته بعد اپیلاسیون بوجود میاد نه قبلش خیالت راحت 

2810