2777
2789
عنوان

امروز سالگرد عروسیمه شوهرم یه تبریکم نگفت😞

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 31 پست
هشت سال پیش یه دسته گل چند بود الان چند ؟ 🙃 اکثر مردا این روزا تحت فشارن اگر برای شما هم اینجوره ت ...

نه بابا بحث پول نیست

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰
من تک تک مراسم ها رو از یه ماه قبل از بس میگم بخواد هم فراموش کنه نمیتونه 😐🤣

دقیقا مثل منی بعد میگم چرا سوپرایزم نکردی میگه یه ماهه مغزمو خوردی فلان کارو کنیم فلان چیزو بخریم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه عزیزم🌺

ناراحت نباش.یوقتایی آدم انقد ذهنش درگیر کار و زندگی میشه ممکنه یادش بره این دلیل نمیشه ک شما براش مهم نیستی...

چطوری دست میذارید روی نقطه ضعف‌های هم؟ من وقتی نقطه ضعف یکیو میدونم همش استرس دارم نکنه تو حرفام ناخوداگاه چیزی بگم اون فک کنه عمدی بوده ناراحت شه...

تو سالگرد ازدواجمون تو این ۳سال من گرفتم 

آخه مردا تاریخ یادشون نمیمونه که

من فقط تولد برام مهمه اینا مهم نیستن که😬

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
دقیقا مثل منی بعد میگم چرا سوپرایزم نکردی میگه یه ماهه مغزمو خوردی فلان کارو کنیم فلان چیزو بخریم

بخدا از عید میگم تولدمه🤣🤣🤣🤣خودش اینقدر می‌خنده متولد خردادم میگه بخدا یادمه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

👈🤷👉

توروخدا با این چیزا حال خودتونو زندگیتونو بد نکنین...

ما اولین سالگردمونم یادم رفته بود مادر شوهرم تبریک گفت بهمون...باور کن اگه واست مهم نباشه نه توقعی داری نه هیچی کلا یادت میره...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
بخدا از عید میگم تولدمه🤣🤣🤣🤣خودش اینقدر می‌خنده متولد خردادم میگه بخدا یادمه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب ما ذوقو شوق داریم برای تولدمون ولی بعضیا ندارن میگن خب تولده تولده چی میشه

عزیزم چرا با این چیزا زندگیو زهر میکنید برا هم منو شوهرم همه مناسبتا دوتایی میریم کیک میخریم حتی گلمم خودم میرم باهاش تولدم دوتایی میریم کادو میخریم حتی تولد اون چند روز قبل سالگرد ازدواجمون بود رفتیم برا هم کادو خریدیم خر کیف برگشتیم خونه تمام سورپرایز اینا مفهومی نداره واسمون😄😄😄تازه تیر ماه تولدمه دیگه از الان تا روز تولد هر روز میگم تولدم رسید حتی به مامان بابامم میزنگم میگم تولدم نزدیکه یعنی منتظر سورپرایز کسی نیستم اینجوری بیشتر حال میکنم😍

افرین خیلیا هم بشدت صبورن صبر میکنن ببینن طرف یادشه یانه🤣

اگر طرف یادش نباشه میکشمش واسه همون از قبل یادش میندازم

2810