2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اول و مهمتر از همه اینکه امن باشه یعنی وقتی بیرئن میری اخساس امنیت کنی یا وقتی خونه هستی یا اینکه فزرندت یا همسرت بیرون از خونه هست چه از نظر والی چه جانی
رعایت قانون ص.رت بگیره
از نظر شغلی تامین باشی
اب و هوا
امکانات
شهری که علاوه بر امن بودن طوری طراحی و ساخته شده باشه که یک مادر خانوار برای برطرف کردن انواع نیازهای خانواده مثل خرید های روزانه تره بار البسه و پوشاک و ... و کلا خدمات شهری مجبور نباشه راههای دوری رو طی کنه یا کلی تو ترافیک بمونه و از رسیدگی به خانوادش بمونه. منظورمو متوجه شدی یا یبزم توضیح بدم؟
ای سرزمین! کدام فرزندها،در کدام نسل، تو را آزاد، آباد و سربلند با چشمان باور خود خواهند دید؟
شهری که خدمات پزشکی درش باشه بیمارستانهایی با تجهیزات کامل دکتر های متخصص و درمانگاه های شبانه روزی که اگه خدای نکرده شبی نصفه شبی اتفاقی برای بچه افتاد مجبور نباشی تا صبح صبر کنی
مدرسه و کلاس آموزشی توی هر منطقه باشه خصوصا فضای سبز و پارک که حتما باشه
خدایا بچه هام رو به خودت میسپرم به خوده خوده خودت