2777
2789
عنوان

بیاید دقیق راجب کارما بهتون بگم چیزایی که هیچکس نمیگه بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 9681 بازدید | 40 پست
منم در این زمینه خیلی مطالعه داشتم ، اما شبه علم کاری به استاد دانشگاه و فرد بیسواد نداره هر آدمی رو ...

واسه تک تک حرفاتون جواب دارم پس خوب گوش کنید...

اول اینکه من خودم ادمی نیستم که بنا به مدرک طرف یا... بگم حرفاش همه درسته و اوکی و همشو باور کنم و تازه تو زندگیمم به کار ببرم نه اصلا اینطور نیست کودک کار رو که بحثشو کردم و اما میگی مثلا یه فرد مثل هیتلر خب بیین یه همچین ادمی که نفرین هزاران نفر پشتش بوده هزاران کارمای بد ساخته هزارتا جون رو گرفته بحثش فرق داره ببین اون فقط یه جون داره و کارماش اونقد افتضاح و زیاده که نمیتونه تو این دنیا پس بده در واقع مگه میتونه هزاران بار بمیره و زنده شه و کل اون کارما هارو پس بده؟!قطعا که نه پس اون دنیا کارماشو پس میده نگران نباشین شما...

من الان بحثم با یه فرد عادیه مثلا خودم شخصا اونقد سریع پاسخ کارمای خودمو میگیرم که باورنکردنیه چرا؟!چون خدا نمیخاد کارم به اونور بکشه من الان بحثم راحب تناسخ خیلیی فرق داره با اینی که شما بیانش کردی...

بنده گفتم تازمانی که مأموریت اصلیمونو که اگاهی هست رو انجام ندیم تو این دنیا میریم به کالبد دیگ تا زمانی که به اگاهی کافی برسیم منم اونقدی مطالعه کردم که هرچیزیو باور نکنم و بغیر از این پیج و حرفای این استاد حرفای هیچکسیو قبول ندارم اگرم مایل باشین کلاساشو میفرستم براتون ببینید و استفاده کنید اونوقت میفهمین که خیلی زود قضاوت کردین و اینطور نبوده...

درضمن بحث کارما واسه فردی که میگید مثلا خوبی میکنه دنیای بعدشم عالی باشه اینطور نیست و منم اصلا چنین چیزیو نگفتم .. لطفا بادقت تر بخونید حرفامو تا متوجه شین

واسه تک تک حرفاتون جواب دارم پس خوب گوش کنید... اول اینکه من خودم ادمی نیستم که بنا به مدرک طرف یا. ...

تمامی حرفاتون زرد و بدون پایه علمی هست پس تلاشی برای قانع کردن شما نمی‌کنم .

اگر دوست ندارید قبول نکنید ، مشکلی ندارم . اما مطمئن باشید یه روز به همه اینا می‌خندید .

اللهُمَّ صَلَّ عَلی مُحَمَّدِ و آلِ مُحَمَّد و عَجِل فَرَجهُم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمامی حرفاتون زرد و بدون پایه علمی هست پس تلاشی برای قانع کردن شما نمی‌کنم . اگر دوست ندارید قبول ن ...

همچنین واسه حرفای شمام هیچ توجیه علمی پیدا نکردم شما راه خودتو برو منم راه خودم ولی یه روز مطمئنم به حرفام میرسید‌... 

همچنین واسه حرفای شمام هیچ توجیه علمی پیدا نکردم شما راه خودتو برو منم راه خودم ولی یه روز مطمئنم به ...

عزیزم جهان هستی هر کسی در زمان درست ِخودش در مسیر آگاهی قرار میده ،انقدر اتفاقات عجیب در مسیرت قرار میده .....تا شاید یک روز بیدار بشی ، انرژیت رو صرف اثبات حرفات به کسایی که آمادگیش رو ندارن نکن

کودک آفریقایی با بچه مریض 1 ساله کارمای -خودشو پس نمیده. داره کارمای پدر مادر یا حتی کارمای مادر بزرگ یا پدر بزرگ.. پس میده  

یه مثال میزنم. یکی بچه دار میشه و یه مادر با تمسخر به مادر بچه میگه بچه مریض مثلا اوتیسمی. دیگه اون کودک بیمار یک ساله یا 5 ساله خودش کارما پس نمیده که.. داره کارمای زخم زبونی که یه مادر به یه مادر دیگرو زده رو پس میده 

.

دخیره کردم بخونم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم،واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

منم در این زمینه خیلی مطالعه داشتم ، اما شبه علم کاری به استاد دانشگاه و فرد بیسواد نداره هر آدمی رو ...

ببین ی برگ میخاد بیفته زمین ، از قبل حساب کتابشو کرده خدا . اونی ک فقیر بدنیا میاد اونی ک استرس داره بخدا پی ببره استرسش رفع میشه .

این عالم بوجود اومده ک ب خدای بزرگ همه برسن . همه حرفاتون بیشتر برای اینک بگید همچین چیزی وجود نداره.

عزیزم اینا کلا بحثش جداست مثلا یه بچه که از اول اینجوره کلا فرق داره اونقد همه چیز پیچیدس اصلا شاید ...

عزیزم ازاستادت درمورد اینکه چطور زندگی کنیم تا دیگه به این دنیا نیایم بپرس تاپیک بزن منم صداکن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

حقیقتا از شبه علم خیلی بدم میاد، حیفه یه بار عمر آدمیزاده که درگیر خرافات بشه

کارما، تناسخ، طب سنتی، جادو و طلسم .....

کاش ایرانی جماعت دست میکشید از این حرفا

فقط نون دونی خوبیه واسه اون به اصطلاح استاد