واسه تک تک حرفاتون جواب دارم پس خوب گوش کنید...
اول اینکه من خودم ادمی نیستم که بنا به مدرک طرف یا... بگم حرفاش همه درسته و اوکی و همشو باور کنم و تازه تو زندگیمم به کار ببرم نه اصلا اینطور نیست کودک کار رو که بحثشو کردم و اما میگی مثلا یه فرد مثل هیتلر خب بیین یه همچین ادمی که نفرین هزاران نفر پشتش بوده هزاران کارمای بد ساخته هزارتا جون رو گرفته بحثش فرق داره ببین اون فقط یه جون داره و کارماش اونقد افتضاح و زیاده که نمیتونه تو این دنیا پس بده در واقع مگه میتونه هزاران بار بمیره و زنده شه و کل اون کارما هارو پس بده؟!قطعا که نه پس اون دنیا کارماشو پس میده نگران نباشین شما...
من الان بحثم با یه فرد عادیه مثلا خودم شخصا اونقد سریع پاسخ کارمای خودمو میگیرم که باورنکردنیه چرا؟!چون خدا نمیخاد کارم به اونور بکشه من الان بحثم راحب تناسخ خیلیی فرق داره با اینی که شما بیانش کردی...
بنده گفتم تازمانی که مأموریت اصلیمونو که اگاهی هست رو انجام ندیم تو این دنیا میریم به کالبد دیگ تا زمانی که به اگاهی کافی برسیم منم اونقدی مطالعه کردم که هرچیزیو باور نکنم و بغیر از این پیج و حرفای این استاد حرفای هیچکسیو قبول ندارم اگرم مایل باشین کلاساشو میفرستم براتون ببینید و استفاده کنید اونوقت میفهمین که خیلی زود قضاوت کردین و اینطور نبوده...
درضمن بحث کارما واسه فردی که میگید مثلا خوبی میکنه دنیای بعدشم عالی باشه اینطور نیست و منم اصلا چنین چیزیو نگفتم .. لطفا بادقت تر بخونید حرفامو تا متوجه شین