2777
2789

بچها فکر نمیکردم بحث کارما اینقد پیچیده باشه تو کلاسای استاد گرامی شرکت کردم و این هفته از کارما گذاشت برامون بیان بهتون بگم

اول اینکه کارما چیه اصلا؟(کارما ینی هر خوبی یا بدی به دیگران کنیم عین همون برمیگرده به زندگی خودمون)درواقع قرار نیست همون اتفاق برامون بیفته مثلا یکی خیانیت میکنه حتنا در حقش خیانت بشه اون حسی که به طرف داده اون میاد تو زندگیش(مثلا با خیانت حس حقارت داده به طرفش همون حس با همون اندازه که شما تجربش کردین وارد زندگیش میشه حتی اگ اخرین روز زندگیش باشه تجربش میکنه بعد میمیره پس عدالت خدارو زیر سوال نبرین ک مثلا فلانی خیانت کرد بهم چرا در حقش خیانت نشد(البته اینم بگم ممکنه عین همون خیانتم در حقش بشه ها ممکنم هس همون حس رو تجربه کنه این دوصورته به هرحال)بزارید یه مثال واستون بزنم🙂زن عموم میگفت تازه دخترم طلاق گرفته بود رفتیم یه مسجد واسه هفته یکی اقواممون بعد یکی اقوامای دورمون اومد پیشم با طعنه بهم گفت شنیدم دخترتم که جداشده میگفت اشک تو چشام جمع شد خیلی بد گفت منم گفتم اره پاشدم رفتم ۱سال از این ماجرا گذشت و زن عموم میگه اصلا یادم نبود دختر اون طرف تازه جدا شده بود میگه ختم یکی بود رفتیم تو همون مسجد اونم بود رفتم پیشش گفتم دخترت جدا شده؟میگفت اون فک کرد دارم با طعنه بخاطر حرف اونموقعش میگم ولی زن عموم قسم میخوره میگه یه درصد یادم نبود اون سرشو انداخت پایین یه دفعه ده سال پیش تو همین مسجد برام مرور شد اشکی که تو چشمم جمع شده بود...بچها اگ دل یکیو میشکونین یکیو قضاوت میکنین در حق یکی یه بدی بزرگ میکنین اون باید این کار درحقش میشده چون یه روز یه جا یکیو قضاوت کرده و یه همچین حسی به یکی داده ولی یه نکته مهم اینجا وجود داره اونم اینه که شما حق انتخاب دارین ینی میتونستی قضاوت نکنی به هرحال تو قضاوت نمیکردی اون طرف از یکی دیگ بخاطر کارمای گذشتش قضاوت میشنیده یه جایی ولی تو انتخاب کردی قضاوتش کنی پس کارماش برمیگرده به زندگیت....یه نکته ام هم که گفت خیلی برام جالب بود میگفت اصلااگه یکی که مشکلی واسش پیش اومد دلسوزی نکنین چون داره کارمای کار خودشو پس میده بهش کمک کنین در حدی که به خودتون اسیب نرسه چون شاید خدا یه فرصت واستون قرار داده که با کمک کردن و راهنمایی و... کارمای خوب واسه خودتون درست کنین ولی دلسوزی نکنین چون با دلسوزی شما(حتی اگ عزیزترین شخص زندگیتون باشه)درشما حس بد ایجاد میشه و شما ناراحت میشین و با ناراحتی و حس بدتون حال بد رو به جهان هستی میفرستین و همون حس بد متاسفانه میاد به زندگیتون(مثلا تو همین سایت یکی یه تاپیک میزنه اگه حس میکنین حس بدمیگیرین اصلا واردش نشین مثلا یکی یه کاری درحقش کرده دلمون میسوزه ناراحت میشیم حس بد میگیریم حرص میخوریم این ینی داریم واسه خودمون کارما درست میکنیم🥺اگه قدرت کنترل خودتونو دارین که حس بد نگیرین برید در حد راهنمایی چیزایی که میدونین بهش کمک میکنه رو ازش دریغ نکنید همین ... در چهار تا کارما داریم۱_کارما نسبت به خودمون (مثلا اگه به یکی اونقد خوبی کنید که به خودتون اسیب برسه واسه خاطر یکی خودتونو عذاب بدین غصه بخورین و.... این میشه کارما نسبت به خودتون)۲_کارما نسبت به خدا(ولی خدا اونقد بزرگه که با توبه و کارماهای خوب میبخشه کارمای نسبت به خودشو)۳_کارمای نسب به دیگران۴_کارمای نسبت به جهان هستی... امیدوارم با قضاوت و حس بد دادن و ظلم درحق دیگران زندگیمونو داغون نکنیم دیگه... وظیفه من بود بگم حق انتخاب با خودتون🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا اواسط متن رو خوندم ایرادات زیادی بهش وارده . این استاد چه تخصصی دارن ؟ 

عزیزم ایرادارو میتونی بگی بهشون میگم توضیح میدن واست ایشون هم دکتری دارن هم استاد دانشگاه هستن هم پیج آگاهی و خودشناسی که حدود۳۰۰کا فالوور دارن دقیق اگاهی میدن بدون هیچ چشم داشتی یا مبلغ انچنانی🙂من هیچ کجا ندیدم چنین چیزیو این چندسال که دارم پیجای مختلف کلاس میرم سه ساله میشناسمشون کلاسی که ۵۰۰تومن بود رو دختر عمم گفت ندارم۵۰گرفت ازش🙂ودقیق توضیح میدن الانم بحث کارما یک جلسشه که من گفتم سه جلسه کامل هست به هرحال وظیفم بود بقیه رو اگاه کنم حق انتخاب باخودتون

ی مثال دیگه 

مثلا شما وقتی ب کسی ک نیاز داره ۲۰۰هزارتومن پول بدین اون ۸۰ درصد خوشحال شه 

ولی شما با ۲۰۰تومن خوشحال نمیشی با ۱۰میلیون ب اندازه اون آدم خوشحال میشی 

کارما با ده میلیون براتون جبران می‌کنه

ی مثال دیگه  مثلا شما وقتی ب کسی ک نیاز داره ۲۰۰هزارتومن پول بدین اون ۸۰ درصد خوشحال شه  ...

اره اینارو تو مباحث قبل گفت والان من یه جلسشو گفتم دوجلسه دیگ مونده گوش ندادم

ولی اینم گفت که مثلا شما اگ به یه کودک کار غذا بدین ۸۰درصد حس خوب مثلا ایجاد میشه ولی به یه فرد عادی۳۰درصد چون میتونه بره بخره خودش پس اون کودک کار ممکنه به همون اندازه حسی که ایجاد شده براش یهو یه مبلغ بالا بهمون برسه یا به روشای،دیگ...

لازم نیست انقدر سخت و پیچیده و درصدیش کنن کارما میگه خوبی کن تا خوبی ببینی بدی کنی هم بدی میبینی تمام 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

قبول ندارم بعضی حرفاشو مثلا تصور کن یه بچه یه ساله مریض میشه یا اصلا کسی مسخرش کنه واون بچه اذیت بشه داره کارما پس میده 

همیشه هم اینجوری نیس بعضی وقتا این سختیها امتحان خداست نه کارما 

یه سوال 

کودک آفریقایی که از گشنگی تلف میشه با حدود 3 یا 4 سال سن کارمای چیو پس میده؟ 

کودکان افغانستانی در جنگ با طالبان کشته شدند اونا کارمای چیو پس دادن؟ 

با اون سن و سال کمشون که بی گناه بودند گناه پدر و مادر و بقیه هم ربطی به خود شخص نداره هر کس باید کارمای خودشو پس بده دیگه؟ 

اگه هر کدوممون تو این دنیا جواب پس میدیم پس حسابرسی های اون دنیا لازم نیست!؟؟ 

جنایت های بیشمار برخی از قدرتمندا که ثروت رو به تاراج بردند و چند میلیون آدم رو کشتند و به کشوری زیادی حمله کردند وقتی سرنوشتشونو میخونی میبینی در نهایت آرامش زندگی کردند کارمایی تو این دنیا ندادند

دنیایی که دو سوم جانورا برای اینکه زنده بمونن باید در طول روز دیگری رو بکشند و بخورن 

که انسان هم جز ءی از اون هاست 

عدالت اینطور که باید اینجا اجرا نمیشه وگرنه چه لزومی داره  دنیا ی بعدی رو خدا بذاره؟ 

ما آدما و همه ی موجودات به خاطر وحدت وجود همگی به هم و به خدای خودمون وصلیم در قبال هم مسئولیم کارامون مثل یه دومینو رو همه تاثیر میذاره کودکی که تحت خشونت والدین باشه این خشونت رو در بزرگسالی وقتی زور داشت رو جامعه تخلیه خواهد کرد و مثال های زیاد دیگه. تاثیر متقابل کارهامون تو دنیا رو همه قبول داریم ولی لزوما کارما و برقراری عدالت تو این دنیا نمیتونه درست باشه وگرنه اون کودک که خونواده با خشونت باهاش رفتار کرد اما بعد از جدایی از خونواده ی از هم پاشیده اش و ورود به جامعه، آسیب رو به مردم زد! کارما اینجا چی میگه؟ این خشم سزای والدین بوده چرا رسید به جامعه؟ 

حقیقت تاثیر اعمال کوچک و بزرگ ما رو کل هستی هسش چون ما به هم وصلیم ولی دومینو وار. یکی به تو بزنه تو لزوما به اون نمیزنی چون زورت نمیرسه و اون پشتته ولی همون نیرو رو به روبه رویی که بی گناهه وارد میکنی و اون به روبه رویی خودش تا آخر، تا اون جا که یه حرکت ابتدایی انتقال پیدا کرد به آخری و همه رو ویران کرد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
لازم نیست انقدر سخت و پیچیده و درصدیش کنن کارما میگه خوبی کن تا خوبی ببینی بدی کنی هم بدی میبینی تما ...

نه اتفاقا این موضوعاتی که گفتم خیلی مهم بودن ولی به طور کلی بله همینه تعریفش

قبول ندارم بعضی حرفاشو مثلا تصور کن یه بچه یه ساله مریض میشه یا اصلا کسی مسخرش کنه واون بچه اذیت بشه ...

عزیزم اینا کلا بحثش جداست مثلا یه بچه که از اول اینجوره کلا فرق داره اونقد همه چیز پیچیدس اصلا شاید مربوط باشه به زندگیای قبلش ما اولین بار نیست اینجا دنیا میایم و داریم زندگی میکنیم🙂اگع به اگاهی نرسیم زندگی بعدیمونم همینجاست کاش میشد کامل بگم