2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 523503 بازدید | 37434 پست
اخه بعضیا میگن نه ۵ هفته 😐بعضیا میگن ۶ هفته منم گیج شدم مثلا بخوام تو هفته ۸ برم واسه سونو قلب باید ...

درواقع همون پنج هفته هستی برای سونو قلب باید مثلا هفت هفته و پنج روز برب

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درواقع همون پنج هفته هستی برای سونو قلب باید مثلا هفت هفته و پنج روز برب

خدا خیرت بده منم همین فکرو میکنم

شما تو اقدامی یا کوچولو داری ؟ 

هفته ۷ برم نشون میده بنظرت ؟ اصلا طاقت ندارم تا ۹ صبر کنم

خدا خیرت بده منم همین فکرو میکنمشما تو اقدامی یا کوچولو داری ؟ هفته ۷ برم نشون میده بنظرت ؟ اصلا طاق ...

اره من هفت هفته و چهار روز رفتم .... نه اقدام نیستم هنوز پسرم کوچیکه 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اره من هفت هفته و چهار روز رفتم .... نه اقدام نیستم هنوز پسرم کوچیکه

خدا حفظش کنه براتون 

پس منم ۷ هفته و چند روز میرم 

یادتون هست کی بتا دادین و عددش چقد بود ؟ من روز موعد بتام ۲۲۰ بود 

نمیدونم حالا لقاح دیر بوده زود بوده 

قلبش کی تشکیل شه

خدا حفظش کنه براتون پس منم ۷ هفته و چند روز میرم یادتون هست کی بتا دادین و عددش چقد بود ؟ من روز موع ...

بعد از دوازده روز تاخیر ۲۵۰ بود عزیزم به قلبش ربطی نداره به واکنشای بدنت ربط داره مثلا بعضیا بتا کم وارد خون یا ادرارشون میشه بارداریشون رو دیر میفهمن نگران قلبش هم نباش اصلا از بارداریت لذت ببر ادم دل تنگ مه برای اون دوران

بعد از دوازده روز تاخیر ۲۵۰ بود عزیزم به قلبش ربطی نداره به واکنشای بدنت ربط داره مثلا بعضیا بتا کم ...

ا پس اینجوریه اخه بعضیا میگن به لقاح ربط داره میزان بتا 

ای جان اره دوران شیرینیه 🥰 انشالله قسمت هرکی ک میخواد

اخه بعضیا میگن نه ۵ هفته 😐بعضیا میگن ۶ هفته منم گیج شدم مثلا بخوام تو هفته ۸ برم واسه سونو قلب باید ...

سلام خانومی

با توجه به تجربه ی خودم بهتره نی نی کوچولو هفت هفته را رد کنه مثلا من خودم هفت هفته و دو روز بودم که رفتم سونو قلب 

سلام خانومیبا توجه به تجربه ی خودم بهتره نی نی کوچولو هفت هفته را رد کنه مثلا من خودم هفت هفته و دو ...

ممنون عزیزم بله میخوام ۷ هفته و ۴ روز برم 

شما رفتین صداشو شنیدین ؟

سلام عزیزم خوبی ؟ علائم اومد سراغت ؟ من امروز یکم دلو پهلوم درد میکرد ولی بهدش خوب شد راستی من یه سو ...

منم تو قضیه هفته گیج شدم🤣🤣🤣

اره من علائم معدم خیلی بدمدله، از همه چیز بدم میاد و همه بوها اذیتم میکنن، با ایستادن زیاد کمردرد میگیرم، سینه‌هام خیلی سنگینه، گاهی تخمدانامم درد میگیره

ممنون عزیزم بله میخوام ۷ هفته و ۴ روز برم شما رفتین صداشو شنیدین ؟

هفت هفته و دوروز صدای قلب را شنیدیم

من سونوگرافی بیرون رفتم خود دکترم نتونست صدا را بشنوه و برای همین گفتن برم مرکز سونوگرافی 

منم تو قضیه هفته گیج شدم🤣🤣🤣اره من علائم معدم خیلی بدمدله، از همه چیز بدم میاد و همه بوها اذیتم می ...

منم دقیقا تو ماه گیجم 🤕

اخی اذیت میشی که 

من یه وقتایی معدم ترش میکنه اذیت میکنه

امروز و دیروز هم سر درد داشتم 

کمرمم درد میکنه 

ببین الان امروز تو برنامه‌ی یک زن اینجوری زده منو:

منم الان ۵هفته و ۴ روزم اما تو برنامه زده هفته ۶ 

نمیدونم چجوری حساب کنم 

هنوز دکتر نرفتم ولی میخوام هفته ۷ و ۴ روز برم