2777
2789
من سه ماهه باردارم فقط حالت تهوع دارم سینه هام اصلا درد نمیکنه مشکلی هس ب نظرتون؟
خوش تر آن باشد که سر دلبران گفته آید در حدیث دیگران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم.کلا حالت تهوع رو میگن تا سه ماه هست و دیگه بعد سه ماه میره.البته بازم بستگی به بدن فرد داره.من دوستم تا چهار ماهگی تهوع داشت
بلند بخوان؛درشت بنویس؛آویزه ی گوشت کن که :«تقوا» آن نیست؛که با یک «تق»، وا برود.
خب پس خدارو شکر فک کردم غیر طبیعیه آخه من قبلا باردار بودم اما تو هفته ی ۵سقط شد عز روز اولش سینه هام درد شدید داشتن اما این بار اصلا درد نداره فقط ی خرده ورم کرده اما حساس و دردناک نیس
خوش تر آن باشد که سر دلبران گفته آید در حدیث دیگران
میگن اونایی که پسر دارن ویارشون کمه و راحتترن ولی دختردارا ویارشون زیاده حالت تهوعشون بیشتره... ولی الان دیگه این چیزا زیاد درست در نمیاد بستگی به بدن فرد داره
منو شوشوم شما و همه
2810