2777
2789
عنوان

احساس میکنم شوهرم دخترمون دوست نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته. به انتظارش نشین. با دخترت حال کن. نذار بفمهه اوضاع خرابه که. آسیب نبینه. خودت تنها برو مش ...

الان دوشب اومدم خونه ی بابام اصلا دوست ندارم برگردم خونه اینجا بچم خیلی ارزشمند دوسش دادن پدرم بیشتربراش پدری میکنه

شوهرت یه ننش فکری داره یا در خونه یا محل کار بگرد پیداش کن، یکی از علائمش می تونه افسردگی باشه

شوهرم برای ما افسردگی داره یه موقع باخواهراش که راه دور تلفنی بیشتر صحبت میکنه بامنی که وردلشم 

علاوه براخلاق خشک یه خانواده ی سرد داره من نیم ساعت نمیتونم دخترم پیشش بزارم استرس میگیرم احساس میکن ...

عزیزم ب جنبه های مثبتش فکر کن 

بعضی از آقایون کلا از بچه فراری هستن 

همسر من نیم ساعت بیشتر نمیتونه پسرمو تحمل کنه سریع دعواشون میشه

ایشون کلا خشکه و غد هستن 

پس سعی کن به اخلاق و نکات مثبتش فکر کنی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

عزیزم ب جنبه های مثبتش فکر کن  بعضی از آقایون کلا از بچه فراری هستن  همسر من نیم ساعت بی ...

من همش باید میانجی گری کنم که دعوانکن کل کل نکنن جنبه ی مثبتم داره ولی منفیاش سنگینی میکنه هرشب آرزوی مرگ میکنم

به نظر من جداشین بهتره تاپیک قبلتونو خوندم جدا شین بچتونو ببرین محبت کنین بهش اینطوری بچه خیلی آسیب روحی شدیدی میخوره

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
من اوایل کنارش مبخوابیدم میگفت نفس نکش نفست صداش اذیتم میکنه الانم صدای خروپفش من اذیت میکنه

احتمالا شوهرتون مواد مصرف میکنن این احتمال منه ها چون آدمایی که مواد مصرف میکنن به کوچیک ترین صدا حساس میشن و پرخاشگرم میشن اکثرا

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
دیشب دخترم بابای من بغل کرده خوابیده انقد دلم میسوزه بهش

بیشتر ببرین پیش پدرتون بزارین مهر پدری و از پدر شما دریافت کنه متاسفانه مادر منم فوت شده خواهرم همیشه دنبال مهر مادریه