2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آذر ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 14229 بازدید | 666 پست
آخه مهدیه جون وقتی میبینن رسیدگی به هیچ اعتراضی نمیشه دل ها قرص میشه دیگه. تو فکر میکنی مونا خانوم میاد و این تاپیک و میخونه و کسانی که تبلیغ کردن حذف میکنه؟؟؟؟ نباابااااا اون اصلا خبردار نمیشه.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش اصلا مشخص نبود کدوم عکس مال کدوم کاربری بود که رای ها بیطرفانه بود منکه اصلا فعال نبودم این چند وقت توی سایت بخاطر مشکلاتم در نتیجه امضامم کسی ندیده فکر نکنم کسی زیاد رای داده باشه بهم ضمنا اگه این قوانینو برای مسابقه نمیذاشتن میگفتن همه جور تبلیغی ازاد سرسنگینتر بود تا اینکه یه چیزی بگن و هیشکی عمل نکنه خودشونم که اصلا مهم نباشه براشون عکس با کیفیت عکس اتلیه رو هم که تایید کردن واقعا خسته نباشن از هیچی مثل عمل نکردن به قانونی که خودت گذاشتی بدم نمیاد
ضمنا برای همه دوستان ارزوی موفقیت میکنم نی نی همتون نازن و البته با وجود همه بی قانونیا من بازم دوره های بعد شرکت میکنم چون از اولم میدونستم درو پیکر نداره سایت و شرکت کردم فقط چون خوشم میاد ببینم چند نفر از عکسای پسملم با همه بی عدالتیا خوششون میاد بیطرفانه...
2810