2777
2789

روزه نیستم پس لطفا محترمانه حرف بزنید

صبونه درست کردم

ناهار درست کردم

جاروبرقی زدم

خمیر و مواد پیراشکی اماده کردم

بستنی درست کردم

پیراشکی درست کردم

حموم رفتم

رفتیم بیرون و اومدیم

شوهرم ده کیلوباقالی وسیزده کیلو نخود خریده

پوست اولیه باقالی هارو پاک کردیم و دومی مونده

یک سوم نخودها رو هم پاک کردم

خیلی خسته شدم😤😤😤😤

خواهرمم خونمون مهمون بودبنده خدا🤪

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا قوت 

کار خاصی نکردم :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
2805

من کار مفیدم این بود ک کیک درستیدم وی غذای جدید برا شام

تمیز کاریو کارای دیگ ک کار روزانس

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️

منظورت نخود فرنگیه؟

به اینا نگاه کنید                                                                    😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐         ایناهم به شما نگاه میکنن مگ نه😅خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد🤣🤦‍♀️
من کار مفیدم این بود ک کیک درستیدم وی غذای جدید برا شام تمیز کاریو کارای دیگ ک کار روزانس

نوش جان

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

خدا قوت 🙏 

چقدر کار کردی ❤️ 

صبحانه خوردم به اتفاق دخترم و بعد رفتیم باشگاه .. 

دخترم رو بردم منزل مادرم و یه قرار کاری داشتم که رفتم و به اتفاق دوستان و همکاران ناهار رو خوردم.. 

کمی شیرینی و...خریدم و بردم منزل مادرم دور هم خوردیم .. 

و بعد هم شام .. 

ساعت 8/5دخترم رو خوابوندم و چند تا تماس کاری داشتم پاسخ دادم ..   

برای خودم ماسالا درست کردم و در حین نوشیدن کمی ساز زدم ..

همسرم تازه اومدن بهشون شام دادم و کمی گپ زدیم بعد ایشون خوابید .‌ 

من هم اومدم اینجا☺️

توبیمارستان پرستار بابامم، یواشکی تو دستشوییش گریه کردم، به زور زیر بغلشو گرفتم تو راهرو راه بده ، ب ...

الهههههی

انشاالله خدا شفاش بده ب حق این ماه عزیز😭

خدا قوت 🙏  چقدر کار کردی ❤️  صبحانه خوردم به اتفاق دخترم و بعد رفتیم باشگاه ..  د ...

ممنونم

چ سازی میزنی؟؟ 

توبیمارستان پرستار بابامم، یواشکی تو دستشوییش گریه کردم، به زور زیر بغلشو گرفتم تو راهرو راه بده ، ب ...

خداوند سلامتی عنایت کنند بهشون 🙏🙏 

خدا قوت عزیزم .. سخته .. خیلی سخت 😔❤️🌹

2810