2777
2789
عنوان

با شوهرم سررفتن خونه بابام دعوا کردیم جلوروش نفرینش گردم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس چرا میگه ندارم اگه نداشته باشه واقعا ادم درک میکنه اما این داره و نمیده خسیسه از اول همینجوری ...

نه بعضی وقتا جن هاش میگیره

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
ده دقیقه راهو معطل شوهرت میمونی؟خودت برو

اخ شب کجا برم

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
نه بعضی وقتا جن هاش میگیره

خب اگه گاهی اینجوریه سعی کن قلقشو دست بگیری و مدیریت کنی 

مدیریت بعضی مردا سخته البته

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
احتمالا دوستش هم یه جا دست همسر شما رو گرفته.از نظر خودش اولویت بندی کرده.اعصابتو بهم نریز.

نه بابا کجا گرفته فقط اون پول گرفته

خب فردا برو در طول هفته برو انقد نزدیکه نیاز نیست اون ببره حالا هروقت سرحال بود باهم برید

نه دیگه مرده شورشو ببرم اون حرف منو زمین انداخت الهی بمیره .از دستش خستم گدوم کارشو بگم کدوم بمونه

ده دقیقه راهو معطل شوهرت میمونی؟خودت برو

با ماشین ده مینه گلم شاید با بچه سختش باشه پیاده بره 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
نه دیگه مرده شورشو ببرم اون حرف منو زمین انداخت الهی بمیره .از دستش خستم گدوم کارشو بگم کدوم بمونه

نفرین نکن عزیزم الان عصبانی هستی 

قطعا خوبی‌هاییم داره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

انقد خودتو ناراحت نکن میاد از دلت درمیاره گاهی اوقات باید برن رو اعصاب زنها بچه های سیبیلو