2777
2789

یک ماهه میگم بریم برا دخترم لباس بخریم نداره . خودمم ندارم .الان دیدم یه تومن داشت زد به حساب دوستش که داره مغازه میخره میگم لامثب بچت لباس نداره بعد مغازه اون دوستت واجبه اره.بعد گفتم پاشو بریم خونه بابام ده دقیقه راهشه میگه نه ماشین تو راه خراب بشه پول ندارم .کجا برم.حالا ماشینم نو هست ها.

منم زدم به سیم آخر گفتم الهی بمیری از دستت راحت بشیم نکبت .بدرد نخور.کلی حرف بارش کردم اون اخم کرد رفت بیرون.

الهی بره برنگرده

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

😔😔😔درامدش چقدرش

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا متاسفم واسه هرکسی خانوادشو اولویت قرارنده اون دوستش هرردچقدرم ادم خوبی باشه باید شمابراش اولین باشین

پشت هراکانت مجازی یه قلب درحال تپیدنه❤لطفا مراقب حرفامون باشیم....همه به اندازه ی کافی خسته هستن مرهم دردباشیم نه نمک روی زخم🙇‍برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه...
😔😔😔درامدش چقدرش

خوبه

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔

زورشون میاد واس خانوادشون خرج کنن

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶فکرشم نمیکردم بهم خیانت بشه چقدر از درون شکسته ام تو یکسال فهمیدم مادرم مادر واقعیم نبوده خواهری نداشتم برادری نداشتم خدایا دیگ بلایی مونده نازل کنی آخرین ضربه هم ک همسرم زد چقد ازش بیزارم ..خدایاکمکم کن من هنوز امیدوارم 💔🖤مادرم ازوقتی فهمیدمیدونم ک دخترش نیستم دیگ نخواست منو ببینه نمیدونم اونهمه عشق وعلاقه بینمون چیشد ولی بشدت بهش احتیاج دارم محتاج اغوششم 
خوبه

خب پس چرا میگه ندارم

اگه نداشته باشه واقعا ادم درک میکنه اما این داره و نمیده خسیسه از اول همینجوری بود؟

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
خودت برو

پولو چ کنه

چه بی معرفته 

مرده شورشو ببرن