2777
2789
عنوان

آرامگاه مجازی نینی سایت ( ...هرشب جمعه همینجا...)

| مشاهده متن کامل بحث + 40880 بازدید | 308 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا همه رفتگان را رحمت کنه
بابایی جونم و پدر بزرگهای مهربونم و بی بی خانم عزیز و دایی ها و عمو ی عزیزم با رفتن شما نیمی از زنگیه من خاطره هست دوستتون دارم
دلم خییییییییییییییییییییییییییییییییلی تنگه براتون
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
آراسته جون حدودا از 3 سالگی که شروع شیرین شدن زنگی هست برای بازی و شناخت دنیا من فقط هر چند ماه یا سال یکی از عزیزان نزدیکم را از دست دادم
خیلی سخته همینطور که گفتم نیمی از لحظات من خاطره هستند
خیلی خسته و دلتنگ هستم
الهی و ربی من لی غیرک

باز یه بغضی گلومو گرفته

باز همون حس درد جدایی

من امروز کجامو تو امروز کجایی

حال تو بدتر از حال من نیست

پشت این گریه خالی شدن نیست

همه درد دنیا یه شب درد من نیست

تو از قبله ی من گرفتی خدا رو

کجایی ببینی یه شب حال ما رو

فقط حال من نیست که غرق عذابه

ببین حال مردم مثه من خرابه

کجایی

باز یه بغضی گلومو گرفته

باز همون حس درد جدایی

من امروز کجامو تو امروز کجایی….

باز یه بغضی گلومو گرفته

باز همون حس درد جدایی

من امروز کجامو تو امروز کجایی من امروز کجامو تو امروز کجایی من امروز کجامو تو امروز کجایی

امشب شب جمعه و یاد عزیزان آسمانی
خداوند همه شما بزرگواران را رحمت کند و آخرتی چون عسل داشته باشید
از دلتنگی ماهم کم نمیشود که روز افزون هم هست
دوستتون داریم
منم پدرم رو در 25 ام دیماه سال 90 از دست دادم.جاش خیلی خالیه. شب تولدم 21 دی سکته مغزی شدن 2 روز مرگ مغزی و بعد برای همیشه وجود نازنینش رو از دست دادیم.............برای شادی روح تمام رفتگانمون برای آمرزششون صلوات
7 ماه بعد مادر بزرگ مادری ام عزیز دل همه بس که برای داماد بزرگش یعنی پدرم گریه کرد بیماری دیابتش از پا درش آورد و از بینمون رفت3 ماه بعد عمه ام که از داغ از دست دادن برادر نتونست طاقت بیاره بر اثر سرطان از پیشمون رفت وما موندیم یه دنیا غم و 3 هفته پیش صمیمی ترین دوست خواهرم در حین عروس کشون برادرش با تصادف ماشین عروس در جا کشته شد همراه برادر زاده 7 ساله اش..........دیگه نمی دونم کی قراره تموم بشه کی روی خوشی رو باید ببینیم کی نوبت شاد بودنمونه............هر چند دیگه شادی هامون رنگ سابق رو نداره چون اونا اون عزیزایی که دیگه نیستن بر نمی گردند و همیشه جاشون خالیه ...........الان که خواهر کوچکترم قراره ازدواج کنه جای خالی پدرم و همه بزرگترایی که رفتن خیلی خیلی حس می شه کاش بودند
Lilypie Maternity tickers
وااااااااااای خدا اشکام تمام صورتمو پوشونده
رضای عزیزم عزیز دل خواهر الهی بمیرم برات دلم برات یه ذره شده
چقدر گریه کنیم اما دیگه روی ماهتو و هیکل قشنگتو چشمای نازتو نبینیم
من آبان 81 داداش گلم رو تو تصادف از دست دادم هنوز داغش برام تازه است
http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015042612394715456 دخمل خوشگل من،لایک نداره عایا؟؟!!!!!!!
سلام من 13 روزه که مادر جوون و نازنینم رو از دست دادم ،نمیتونم نبودش رو باور کنم
فروش ملک و آپارتمان در استانبول و تمام خدمات اخذ اقامت توسط شرکت ام تی رئال با سابقه درخشان ٠٩١٢٦١٥١٦٥٦
سلام من هم مادر عزیز تر از جانم را١٣٩٢/٥/٢٣ از دست دادم مادری نمونه و مهربان که با سختى بچه هایش را

بزرگ کرد و غم دوریش داره دیوانهام میکنه مادرررررررررررر همیشه دوستتتتتتتتتتتت خواهم داشت براى شادی

روحش یک صلوات بفرستید ممنون
مادر تمام هستى من