2777
2789

روزه نیستم پس لطفا محترمانه حرف بزنید

صبونه درست کردم

ناهار درست کردم

بستنی درست کردم

پیراشکی درست کردم

حموم رفتم

خیلی خسته شدم

خواهرمم خونمون مهمون و شب شاید بریم پارک

خیلی خستم😅

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

چندتا كلاس خصوصى تدريس داشتم

لوبيا پلو واسه سحر پختم

يكم آشپزخونه و خونه رو جمع و جور كردم

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خداقوت ، خداروشکر همه ی این تلاش هات برای کارهای خوب و حس های خوب بوده ⚘🤞❤

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
دووم بیار دختررر مهمونی تازه قراره شروع شه😂😂

🤣🤣🤣🤣پاهام درد میکنه

گشنمم هست

پیراشکی ها میگن بیا بیا

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘
لباسشوییم خراب شد اب آشپزخونه رو رو برداست لباسارو دراوردم لگتو حیاط شستم بعد فرش آشپزخونه روهم شست ...

قدر حیاط رو بدون

من ندارم و سخته

خداقوت ، خداروشکر همه ی این تلاش هات برای کارهای خوب و حس های خوب بوده ⚘🤞❤

ممنونم

من بچم نمیذاره کار کنم و کسی بیاد نگهش داره خودمو خفه میکنم از خوراکی🤣

2810