2777
2789
عنوان

برای پاگشا تازه عروس چه غذا و چه دسری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4128 بازدید | 29 پست
من هیچ وقت یادم نمیاد برای مهمون غذا درست کرده باشم همیشه از بیرون میگیرم تو نی نی سایت شنیدم میگن ب ...

اخه پا گشا مهمونی خرید خونه یا تولد اصلا خوب نیست طرف دعوت کرده .‌ ولی حالا همین جوری مهمونی باشه ادم میگیره 

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان

وای مهمونی دادن خیلی سخته.... خیلی خسته کننده ست.

یه نوع غذا پختن برای ۲ نفر ادم سخته چه برسه به چند نوع برای چند نفر.

کلشو از بیرون بگیر. چلو کباب.

سالادم درست نکن ، زیتون و پیاز بذار.

دسر هم ژله لقمه ای اماده از شیرینی فروشی.‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پا گشا مهمونی خرید خونه یا تولد اصلا خوب نیست طرف دعوت کرده .‌ ولی حالا همین جوری مهمونی باشه اد ...

به نظر من فرقی نداره اینجوری خودمم راحت ترم.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
2805
منوت چی هست؟ خورشت منظورمه 

قیمه نثار با زرشک پلو با مرغ میخوام درست کنم سالادم سالاد کاهو با سالاد ماکارانی دسرم پودینگ و ژله

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
یاخدا از من خسته تر هم پیدامیشه😂 آخه پیاز!

همتون خیلی خسته این میندازم جمعه بعد خواهرم مدرسه نداشته باشه دخترمو نگه داره راحت درست کنم بچه دستو پامو بسته والا خسته نیستم من😂😂

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
قیمه نثار با زرشک پلو با مرغ میخوام درست کنم سالادم سالاد کاهو با سالاد ماکارانی دسرم پودینگ و ژله

مرغ و روز دم بذار. سالاد ماکارونی هم میشه شب قبل درست کنی فقط مجدد سس بزن فرداش اگه کم بود. 

لعنت خدا اول بر مسیولین بی مسیول ...بعد بر شیطان

روز قبل خونه رو تمیز کن و بیشتر کارارو انجام بده 

روز مهمونی کار زیادی نداشته باشی که خسته بشی

من با اینکه بچه ندارم اکثر کارارو از قبل انجام میدم

دسر رو حتی از دو روز قبل هم میشه درست کرد

سالاد رو باید سلفون بکشی که تازه بمونه اگه سالاد کلم باشه که میمونه بهترم میشه

میمونه یه غذا درست کردن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

ببین خورشتتو با پلوتو خودت درست کن ولی مثلا مرغ یا کبابتو از بیرون بگیر سالادتم سزار بگیر از بیرون خیلیم شیک و خوش طعمه میمونه دسر ک میتونی آماده بگیری و سالاد ماکارونی رو خودت درست کن من مامانم اینجوری پاگشا کرد واقعا بینظیر بود خیلیم خوششون اومد 

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
2810