2777
2789
عنوان

یه بار عکس گذاشتم اعتماد به نفسمو له کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 65 پست
🤣🤣🤣 نه باور کن خیلی معمولیم  قیافم ازون بی بی فیسهاس  لب و دماغم کوچیکه اصلا گوشتی نی ...

بیخیال بابا ..منم اونجوریم شیطونه میگه عکس بزارا 🤣🤣🤣مگه هرکی خوشگله صرفا صورت تپل داره...صورت بیبی فیسم خیلیییی قشنگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمنی😂😂😍😍😍

یه چیزی بگم استارتر وقتی دیدی جبهه گرفتن که زشتی بدون خوشگلی چون معمولا اگر یکی واقعا زشت باشه همه میگن نه بابا تو خیلی ام خوشگلی🤣🤣🤣باور نداری یه عکس زشتولی بزار بگو این منم ...البته گه همه افریده های خدا زیبا هستن ولی خب بلاخره امتخان کن 

بیخیال بابا ..منم اونجوریم شیطونه میگه عکس بزارا 🤣🤣🤣مگه هرکی خوشگله صرفا صورت تپل داره...صورت بیب ...

ول کن شیطونه رو 

زیاد دوست ندارم تایید بشم نمیدوتم چرا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ول کن شیطونه رو  زیاد دوست ندارم تایید بشم نمیدوتم چرا

من با اینکه هم عکس اینستا میزارم هم پروفایل و اصلا عکس برام مهم نیست از اینکه اینجا عکس بزارم به شدت بیزارم ...چون واقعا یه سری آدم مریض هستن ...شوخی کردم 

من با اینکه هم عکس اینستا میزارم هم پروفایل و اصلا عکس برام مهم نیست از اینکه اینجا عکس بزارم به شدت ...

آره موافقم 

بعضیا مثل چی منتظرن شات بگیرن و یا ضدحال بزنن و اذیت کنن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم