2777
2789
عنوان

یه بار عکس گذاشتم اعتماد به نفسمو له کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 65 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فامیلامون انقد تبکه میندازن ک با عمل ی سریا فک‌میکنن خوشگلن ولی برعکس زشت ترم میشن 🤣

ادم بی عقل چه میشه کرد شما میگفتی یه سریا فکر میکنن با عقلن ولی صدبار عقلشونو عمل کنی درست به شو نیستن

فداتشم عزیزم چشمات زیباست

قیافه من خیلی معمولیه ولی من خودمو دوست دارم هم چهرمو هم بدنمو با اینکه بعد زایمان کلا بهم ریخته

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
قیافه من خیلی معمولیه ولی من خودمو دوست دارم هم چهرمو هم بدنمو با اینکه بعد زایمان کلا بهم ریخته

زایمان قشنگ ترین حسیه که یه خانم میتونه تصور کنه😍😍من عاشقش باردار شدنم حتی اگه داغون داغون بشم و متاسفانه شوهرم بچه نمیخواد

حالا عکس بدی میبینیم زیباترینی ..تجربه ثابت کرده هرکی میگه من معمولین یا زشتم خوشگلتره 😅😅😅

زایمان قشنگ ترین حسیه که یه خانم میتونه تصور کنه😍😍من عاشقش باردار شدنم حتی اگه داغون داغون بشم و م ...

آی عزیزم انشالله هر چی صلاحته و باهاش اروم میشی بهش برسی تو صحت و سلامت و آرامش کامل 

❤️❤️❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
زایمان قشنگ ترین حسیه که یه خانم میتونه تصور کنه😍😍من عاشقش باردار شدنم حتی اگه داغون داغون بشم و م ...

تو خیلی خوشگلی عکستو دیدیم بی اغراق صورتت هیچ نقصی نداشت ...لباتم خیلی قشنگه..ژل زدی؟؟؟اگر عاره کجا زدی 

حالا عکس بدی میبینیم زیباترینی ..تجربه ثابت کرده هرکی میگه من معمولین یا زشتم خوشگلتره 😅😅😅

🤣🤣🤣 نه باور کن خیلی معمولیم 

قیافم ازون بی بی فیسهاس 

لب و دماغم کوچیکه اصلا گوشتی نیست چهره خیلی معمولی دارم 😁😁😁 من عاشق لبهای گوشتیم قشنگ دیده میشه

2810