2777
2789
عنوان

یه بار عکس گذاشتم اعتماد به نفسمو له کردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 65 پست
خوشگلی که 🤩

فامیلامون انقد تبکه میندازن ک با عمل ی سریا فک‌میکنن خوشگلن ولی برعکس زشت ترم میشن 🤣

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من عکسو صاف کردم فقط با رمینی

چقدر خاص و قشنگه چهرتون 

مدل چشمات دقیق مثل مدل دوست دوران دبیرستانمه ❤️❤️

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

نظره دیگران چه اهمیتی داره که خودتونو بخاطرش ناراحت میکنید.. هرجوری که هستید دوست داشته باشید خودتونو 

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

والا انقد فامیل میگن عملی عملی عملیا اصن زیبا نیسن

ولشون کن این مردم همیشه یه حرفی باید بزنن اگر به صورتت دست هم نمی‌زدی میگفتن نگا فلانی جراحی کرده چه خوشگل شده 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼

به قول شاعر 

توکه چشمات خیلی قشنگه 

رنگ چشمات خیلی عجیبه 

مو فرفری جذاب

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

به تو گفتن خوشگل نیستی؟!😳

ولش کن طرف سوخته بوده یه حرفی زده 

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
2810