2777
2789
عنوان

رابطه بعد زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 38 پست
اره این بخیه خوبه اتفاقا من ک این جمع شدن واژنو مدیون بخیه هاییم ک زدن برام... حالا یکم گوشت اضافه ا ...

اره فقط تنگ‌باشه بقیش طوری نی 🤣🤣اره من انقد استرس گرفتم ک وای گشاد نشه زود کردیم🤭

خسته ام از این الگوریتم زندگی....🖤
واقعا تنگ میشه؟اخه شنیدم بعد از زایمان طبیعی گشاد میشن اکثرا منم باردارم از زایمان طبیعی بخاطر گشاد ...

نه داقعا تنگ میشه طبیعی خیلی بهتره مخصوصا موقع زایمان بخیه تاکیید کنی تنگ بدوزن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا تنگ میشه؟اخه شنیدم بعد از زایمان طبیعی گشاد میشن اکثرا منم باردارم از زایمان طبیعی بخاطر گشاد ...

چرت گفتن

اولا کاره واژن بچه آوردنه دقیقا

بعدنم الان گلم چ جر بخوری چ تیغ بزنن برات میدوزنن

بعدنم میتونی بگی حتی زیبایی بزنن م. اصلا مشخص نباشه 

چرت گفتن اولا کاره واژن بچه آوردنه دقیقا بعدنم الان گلم چ جر بخوری چ تیغ بزنن برات میدوزنن بعدنم ...

میگم من استرس دارم ک ۳۲روزه انجام دادیم ینی گشاد میشه؟؟؟اخه تنگ بود استرس واقعا افتاده ب جونم بااینکه یبار بود وخونریزیم وبخیه هامم خوب شدن

نه عزیزم بخیه بزنن برات و درست بزنن گشاد نمیشه ک هیچ تنگ تر هم میشه... و اینکه ورزش مخصوص کگل قبل و بعد زایمان برای جمع کردن واژن عالیه ک‌من انجام دادم و راضیم

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
چه خوب خیالم راحت شد 😊

اره طبیعی عالیه فقط موقع زایمان همکاری کن موقعی ک گفتن زور بزن دوتا زور از ته دل بزن و خداروصدا بزن بچه ک اومد همه دردا میره د انقد سبک میشی باور کن دردش هم اونطور ک میگن نی خیلی خوبه فرداشم بلندمیشی ازجات راحتتتتت😍

نه عزیزم بخیه بزنن برات و درست بزنن گشاد نمیشه ک هیچ تنگ تر هم میشه... و اینکه ورزش مخصوص کگل قبل و ...

مرسی عزیزم.

اسم ورزشو منم شنیدم میگن خیلی خوبه ولی قبل از زایمان میترسم بند ناف بیوفته دور بچه .هنوزم۱۷هفتمه فکر کجاهارو کردم😂

2810