2777
2789
عنوان

چرا بعضیا خوشگلن بعضیا مثل من 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 23 پست
از این اومدن رفتنا زیاد دیدم . غروبای تنهایشون هم دیدم . هیچ کس با تو نیست

ولی چیزی که الان بلده همین قیافه و ریخت و پاشاست 

برا خیلیا مهمه 

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
چطور شدن؟

اونا که عمرشون برای ارامش خرج نشد فقط تنهاتر شدن . دوست پولدار دیدم عموی پولدار داشتم . اما تو ماشیننشون هم نشستم حرف رو هم گوش کردم . خاطراتشون زیاده اما اه هشون زیادتر

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونا که عمرشون برای ارامش خرج نشد فقط تنهاتر شدن . دوست پولدار دیدم عموی پولدار داشتم . اما تو ماشین ...

منم پولدارا و خوشگلا و خوشتیپای زیادی رو دیدم که از ته قلب احساس خوشبختی میکردن

ولی چیزی که الان بلده همین قیافه و ریخت و پاشاست  برا خیلیا مهمه

دم حادثه معلوم میشه کی میمونه و برای چی میمونه. وقتی تو چیزی براش نداری و اون بی نیاز از بودنته . و بعد تو با یکی مثل تو یا بهتر از تو شاده و دوسش داره

2805
دم حادثه معلوم میشه کی میمونه و برای چی میمونه. وقتی تو چیزی براش نداری و اون بی نیاز از بودنته . و ...

هعی خواهر شخصیت خوبمون خریدار نداره 

دریغ از یه خواستگار 

گفته بودی درد دل کن گاه با هم صحبتی..‌. کو رفیق راز داری؟ کو دل پر طاقتی؟
لابد تو توی قلب همه بودی که میگی همه پولدار بدبخت و بیچارن

من گفتم بدبختن؟؟ گفتم عمو و دوست پولدار دارم . ساعتها حرف زدیم . حسرت چیزایی دارن که برای شما قشنگه . تو مهمونیاشونم بودم . با کراوات . واقعا لذت میبردم اما بعد مهمونی که همهچی پرفکت بود . تو راه چیزایی میگفت که تازه میفهمیدم چقدر متفاوت بود از دید من

من گفتم بدبختن؟؟ گفتم عمو و دوست پولدار دارم . ساعتها حرف زدیم . حسرت چیزایی دارن که برای شما قشنگه ...

منم با پولدارا و خوشگلا رفت و آمد دارم و باهاشون حرف میزنم اونا از خوشبختی و زندگی خوبشون حرف میزنن و میگن هیچ کمبودی ندارن انقد از عدالت خدا دفاع نکن خدا خودش میگه من تو این دنیا عادل نیستم اونوقت شما میخوای به زور بگید عادله